Har du en idé til et radioprogram?

Pilotsesongen for 2023 nærmer seg

Studentradioen i Bergen ser etter studenter som ønsker å lage nye radioprogrammer som kan gå live på DAB, FM og internettradio ukentlig. Dersom du ønsker å skape noe nytt i en spennende studentorganisasjon, burde du merke deg pilotfristen får for vårsemesteret 2023. Fristen er satt for 1. mars 2023. Her kan du lese mer om hvordan søknaden skal se ut.

Hva er en pilot?
En pilot er en eksempelepisode på hvordan et program kan høres ut. Det trenger ikke være et ferdig program, eller en fullstendig utviklet idé. I Studentradioen i Bergen har vi redaktører, produsenter og medlemmer som mer enn gjerne hjelper deg med idéutviklingen.

En redaksjon for alt
Studentradioen har fem forskjellige redaksjoner. Hver redaksjon har om lag 8 programmer. Aktualitetsredaksjonen tar for seg dagsaktuelle temaer. Kulturredaksjonen har programmer som er mer nisjefokusert på kultur. Musikkredaksjonen har programmer som gjør dypdykk i musikk og forskjellige sjangre. Humor- og underholdningsredaksjonen har programmer som bruker humor som utgangspunkt for å lage gode programmer. Til sist har vi Nyhet- og samfunnsredaksjonen som blant annet har programmer om sport, politikk og helse.

Man trenger ikke bestemme seg for hvilken redaksjon man ønsker å være med i, men det er greit å ha gjort seg opp en tanke om innhold og hvilken redaksjon man ønsker å tilhøre. Om ikke du har en egen idé, men fortsatt har lyst til å lage et nytt program, kan vi hjelpe deg med idéer. Blant annet er vi på utkikk etter musikkprogrammer og prateprogrammer. Har du erfaring med flytradio? Da vil vi gjerne høre fra akkurat deg!

Ikke bare nye programmer
Har du bare lyst til å være med i et eksisterende program? Du kan søke med søknadsskjemaet nederst på siden her.

Anbefalte artikler