Ny musikk på spillelisten

UKAS LÅT:  dePresno – Gold

WOO! Ukas låt er av Bergens store stolthet – dePresno! Låten er en deilig pop-duett med britiske Liv Dawson, en fryktelig god match. Det fengende refrenget gjør det vanskelig å ikke vrikke litt på dansefoten, og fester seg lett i hjernebarken. Trolig vil denne bli spilt på repeat på din lokale radiostasjon i lang tid fremover, vi gleder oss!

 

Hudkreft – Ting Trang

En liten stund siden Honningbarna har sluppet ut musikk, men tvil ikke! Hudkreft leverte nylig denne knalle singelen, krydret med like mye futt og energi. Med et refreng som fester seg og trommer du kan danse til kan jeg se for meg at disse er verdt å se live. Hold deg unna hudkreft, men hold øynene åpne for “Hudkreft” i 2019!

Killdøden – Maxa din glad

Hvis du lurer på hva som skjer i den svenske musikkarenaen bør du sjekke ut “Maxa din glad” av Killdøden. En rolig oppbygning med deilig gitar og hyggelig vokal blir brutt av et gøyalt skifte i refrenget. “Maxa din glad” er en gladnyhet for alle indie-elskere der ute!

Chain Wallet – World I Used to Call Mine

Chain Wallet kommer med sitt andre album “No Rituals” 15. februar, og vi varmer opp med å putte deres nyeste singel i vår spilleliste. I låten kjører de psykedelisk gitartema med drømmende vokaler som kan være dansbart, men som også gir et hint av herlig melankoli. Nå er det bare å tvinne tomlene til det nye albumet kommer!

 

Oma Desala – Fluorescent Funeral

Trondheimsbaserte Oma Desala leverte nylig en super-smooth singel under navnet “Fluorescent Funeral”. En behagelig vokal og en sekvensiell rytme kan gi assosiasjoner til band som Massive Attack – juicy! Nå er det bare å lene seg tilbake, og vente på hva Oma Desala har å by på videre i 2019.

 

Makthaverskan – Demands

Grr! Endelig litt post-punk på markedet. Det svenske bandet Makthaverskan ga ut den helt ferske singelen “Demands” for bare dager siden. “Demands” er en heftig låt som gjennom skarpe trommer og en kraftig vokal skaper et spennende og drømmende lydbilde. Tiltalende!

 

Hajk – Breathe

Indiebandet Hajk minner oss på å puste med magen i sin nye singel “Breathe”. Gjennom såre tekster om kjærelighet, spennende synths og lekende rytmer framstiller de en følelsesrik sang som treffer deg med høye og lave toner. “Breathe” vil være en del av deres EP som slippes ut 8. februar – fine saker!

Anbefalte artikler