Ukas klem for angstproblem

Ukas Låt: Ka2 – Gatelangs

En mystisk duo fra ukjent dimensjon som alltid vært der, men gjemt fram til nå. Ka2 bringer en kombinasjon av psykedelisk rock og elektronisk klubb som setter deg fri fra lenkene til monogami og økonomi.

Matt Corby – Miracle Love

Ute med det nye albumet “Rainbow Valley” som er like sjelfylt majestetisk som tittelen. Matt Corby er surferduden fra Australia som du skulle ønske satt seg ved bålet med en gitar i ditt selskap. Verdenskjent for multiplatinum singelen Brother og multiplatinumalbumet Telluric. Nå er han tilbake for å bringe varme i våre kalde sjeler.

Temporary – Now

Fra det samme mentale rommet som Matt Corby, bringer norske Jonas Peitersen og Mikael Øgaard folk-inspirert pop med elektriske gitarer og sjelfulle harmonier. Solid indie fra jordnære gutter, som kan hjelpe deg kjenne bakken under deg.

Fil Bo Riva – Go Rilla

Italienske Fil Bo Riva startet musikkarrieren sin som support for Matt Corby og Aurora før han kom ut med egen EP og fylte ut arenaer i Tyskland som han bor i nå. Han vandrer oftest i soul og folk med melankolske vokaler, men har her tunet inn i indie-universet hvor han minner om old-school Kings of Leon og The Lumineers.

OT – Where Is My Love

21 åringen fra Belgia lærte å spille musikk av å covre Miley Cyrus og Taylor Swift på YouTube, inspirasjonskilder man klart kan høre i musikken. Fengende ung pop som fikk alle i studio i bedre humør. Til tross for at det muligens ikke er din favorittsjanger kan OT få deg til å ville danse eller plystre med.

Vince Staples – FUN!

Aktuell med sitt nye album FM! er Vince Staples en allerede veletablert rapper som har reist langt fra røttene sine i Compton og Long Beach i California hvor han vokste opp i fattigdom. I FUN! bringer Vince Staples en slem klubb-beat som han flyter seg frekt over. “We just wanna have FUN”, er alt du tenker på når du drømmer deg vekk til en ulovlig mørk undergrunnsklubb i ukjent dimensjon.

Lil Peep – Sex With My Ex

Det er mange som vil være uenige i denne sammenlikningen, men jeg kan ikke la være å se for meg at hvis Kurt Cobain var en artist i 2018 så kunne han ha sunget samme sangene som det Lil Peep gjør. Underground emo-trap artisten som møtte samme sjebne som Kurt Cobain nylig, kombinerer mørk rock og hip-hop på tekster om angst, depresjon og avhengighet. Sex With My Ex er fra det ny-sluppede albumet Come Over When You’re Sober, Pt. 2 bestående av sanger han lagde før han døde, som produsentene har ferdigprodusert i hans ånd.
Rip Lil Peep.

Her kan du også sjekke ut A, B, og C-listen til Studentradioen på Spotify!

Anbefalte artikler