Spillelisten uke 39

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Tom Stockman – Tipper Kun På Ville Hester

Bandet fra Bergen, Tom Stockman, står for ukens låt og den falt i god smak hos oss. En låt med mye energi og kule elementer, som om Janove Eggum skulle ha spist Led Zeppelin, som de sier selv.

Rabagast – I Don’t Care At All

Enda en kul låt, med en kul gjennomgående bassline, kule vokaler, og en gitarsolo som tok pusten fra oss i studio. Som de sier selv så er de et tøft rockeband fra Oslo, noe vi må si oss enige i!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/268714867″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Great People – This Future

Fantastiske mennesker og fremtiden, absolutt! Denne låten blander mange elementer, noe som gir den et helt eget særpreg og en behagelig lytteropplevelse. Great People spiller på Indie Fest på Landmark 7. oktober, noe som absolutt er verdt å få med seg!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/283317205″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cherry Glazerr – I Told You I’d Be With The Guys

Bandet fra LA er kanskje ikke så godt kjent i Norge, men har fått god kritikk for tidligere låter. Dette er den nyeste singelen deres, og i mangel av beskrivende ord, er det bare å si at denne låten rocker ganske greit. Med mye fuzz, et kult riff og en rå vokal treffer den spikern på hodet. Musikkvideoen er også verdt å sjekke ut!

Sløtface – Bright Lights

Sløtface sin nye låt er mer eller mindre veldig fin. Noen i studio fikk konnotasjoner til Paramore. En ting er hvert fall sikkert, den legger et godt grunnlag for den kommende turnéen i UK og USA. Go!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/283604523″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Moses Gunn Collective – Dream Girls

Noen artister synger om suksess og status, det gjør ikke disse folkene. I en velkjent australsk psych-drakt fenger denne låten og vi kan ikke mer enn å glede oss til deres første album som kommer ut på nyåret. Mange gode band og artister fra Australia for tiden!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/272686638″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Påls Butikk – Karin Hagen Bolstad

Hm, lurer på hva de selger i Påls Butikk, kanskje det er det beste rockealbumet dette årtusenet, som de selv påstår? Uansett, Karin Hagen Bolstad er en kul og upolert glad-punk(?)låt! De kommer også med album 14. oktober, så hold et øye åpent.

Anbefalte artikler