Brunsj uke 8 og 9

På grunn av undertegnedes  mangel på almanakk ble det ingen Brunsj-sending den siste lørdagen i februar. Istedenfor fikk du servert høydepunkter fra både uke 8 og 9 lørdag den 3.mars. Gikk du glipp av det? Frykt ikke, nedenfor har du mulighet til å høre alt! Du er faktisk bare ett tastetrykk unna historien om en tidligere statsministers truse, situasjonen i Israel og ukens minste viktige sak.

 

Sint haugesunder og spillskaper fra Askøy

Hardcore; spillmagasinet som er populært blant gamere skapte minneverdige øyeblikk både i uke 8 og 9. Under kan du høre lyden av den vanligvis sindige haugesunderen Håvard sitt raseriutbrudd mot anbefalingstyranniet. Samt et intervju med spillskaperen Jo-Remi Madsen fra D-Pad studios som nylig har relansert plattformspillet Owlboy i Nitendo-drakt. Hør gamerne live hver tirsdag klokken 14:00-16:00!

Hardcore – Anbefalingstyranniet

Hardcore – Intervju med Jo-Remi Madsen

 

Har du en smule interesse for politikk?

I såfall kan humor- og politikkprogrammet Banal Politikk være perfekt for deg! Denne uken gjorde de storeslem med hele to brunsjer. Hva var den minst viktige saken i uke 9? Og kan det være selveste Bård Hoksrud som ringer? Svarene får du her. Programmet kan også høres live hver torsdag 10:00-11:00.

Banal Politikk – Ukas minst viktige sak

Banal politikk – Bård Hoksurd slår på tråden

 

 Har du en dypere interesse for politikk?

Hver uke får du servert norsk politikk fra Bakrommet og utenrikspolitikk fra Utenriksmagasinet MIR rett fra eteren og inn i din øregang. Bakrommets Per Borten-hyllest og UMIRs statusoppdatering fra Israel er to utvalgte høydepunkter fra de foregående ukene på Studentradioen i Bergen. Hør Bakrommet live hver torsdag klokken 14:00-16:00, og UMIR hver fredag klokken 13:00-14:00!

Bakrommet – Hyllest til Per Borten

Utenriksmagasinet MIR – Hva har skjedd i Israel?

 

Er du kanskje mer interessert i historie?

Fortiden demrer er det splitter nye historieprogrammet vårt og de foregående ukene dekket de Spartas historie og norrøn mytologi. Programmet er ett av få som sender en hel time uten musikk og nytes best i sin helhet. Likevel er klippene under om Spartas slavesamfunn og de særeste mytene om de nordiske gudene verdt en lytt. Fortiden demrer kan høres live hver mandag klokken 13:00 – 14:00.

Fortiden demrer – Spartas slavesamfunn

Fortiden demrer – Sære myter om de nordiske gudene

 

Trenger du hjelp til å komme deg opp om morgenen?

Studentmorgen er her for deg, du hører de live på FM 107.8 hver mandag til fredag kokken 08:00 -10:00. Blant høydepunktene den siste tiden finner vi både stand-up fra tirsdagsgjengen og en tvilsom frokostblanding fra torsdagsgjengen.

Studentmorgen tirsdag – Uforutsigbar Stand-up

Studentmorgen torsdag – Kan knekkebrød fungere som frokostblanding?

Er du stolt over flinke nordmenn?

Mange blir stolte over nordmenn som er kjent i utlandet, men hvorfor er det egentlig slik? Skumma Kultur har svaret. Langrenn, Ylvis-brødrene, sjakk og flotte curlingbukser er noen av eksemplene som tas opp. Du kan høre Skumma kultur live hver mandag klokken 11:00 – 12:00!

Skumma kultur – Kjente nordmenn i utlandet

 

Er du på Tinder?

Hver uke tar Markus og Mattias i IRL – Livet på nett deg gjennom et av internettets mange bruksområder. Forrige uke dekket de “internett som møteplass” og fikk besøk av Natasja fra Kroppslig. Er du en av mange som har latt deg lokke ut på Tinder, Happn eller sukker.no? Da har du Markus sin støtte. Foretrekker du mindre klamydia og mer organiske møteplasser? Da er Natasja din kvinne! I kommentarfeltet finnes det ingen gråsoner, deltakerne blir tvunget til å stå på kravene. Hør IRL  live hver tirsdag klokken 11:00 – 12:00.

IRL – Internett som møteplass

 

Har du ikke fått nok lyd i ørene?

Fortvil ei, du kan høre Brunsj hver lørdag fra klokken 12:00- 13:00.

Anbefalte artikler