Filmer å glede seg til i vår

“Nytt år, nye muligheter”… en setning vi hører hvert eneste år i starten av januar.
Vi vet alle likevel at de aller fleste nyttårsforsetter ikke går etter planen, og derfor har jeg bare satt meg ett forsett i år:

“Se flere filmer”.

Det tror jeg er et forsett jeg vil bestå med glans! Filmåret 2018 ser allerede lovende ut, og her er bare noen av de filmene du kan glede deg til å se på kino i vår:

The Greatest Showman – 12. Januar

The Greatest Showman handler om den amerikanske visjonæren P.T. Barnum som mister jobben sin, og velger å følge sin egen drøm om å skape det beste og mest spektakulære showet verden noen sinne har sett. Han ansetter folk han møter rundt seg, som trenger jobber, og som ansees som utkast. Filmen er en fargesprakende musikal som garanterer god showstemning. Popcornfilm deluxe!

Coco – 2. Februar

Coco handler om gutten ved navn Miguel som drømmer om å bli musiker. Han oppdager en gitar som tar ham til de dødes land, hvor han blir sendt avgårde på et vilt og spennende eventyr.

Filmen er regissert av Lee Unkrich, som også stod bak disney-klassikeren Toy Story 3. Filmen har aldersgrense 6 år, men passer for alle. Jeg mener, hvem liker ikke en klassisk disneyfortelling?

Black Panther  – 14. Februar

Black Panther er en film i rekken av Marvel-filmer vi får i fase 2 av deres 10års-plan. Vi møtte Black Panther i Captain America: Civil War, og nå får karakteren sin egen bakgrunnshistorie fortalt på lerretet. Gjør deg klar for å se store stjerner som Chad Boseman, Lupita Nyong’o, Michael B. Jordan, Andy Serkis og Martin Freeman på kino i februar!

Ready Player One – 30. Mars

Mange har kanskje allerede lest boka om Wade Watts som kjemper seg gjennom et videospill på jakt etter et egg, lagt igjen i simulasjonen av skaperen av spillet, som vil garantere ham en enorm formue. I et samfunn hvor verden har gått nedover, er det lett å drømme seg bort i en egen simulert dataverden. Men ikke alle liker at en helt vanlig person kan klare å vinne den store premien etterlatt av skaperen av datasimulasjonen Oasis…

Vi i Kinosyndromet gleder oss til filmvåren, og ikke minst til å se hva resten av året har å by på!

Hvilke filmer ser du fram til i år?

Siste podcaster

  • Kill Billjo
    Mikael med besøk av Johannes fra Studentrådet snakker om to av 2000-tallets store filmer, nemlig Kill Bill og Kill Buljo! Hvem er farligst av samer og samuraier? Johannes oppdaterer også Mikael på Shogun. En hissig sending med andre ord.

Anbefalte artikler