Tinderdate LIVE på studentmorgen

Unmatched

Høstens store spalte å følge med på startet forrige uke med den første live – sendte tinderdaten mellom vårt radiotryne Ida og hennes Tindermatch Martin. Utover høsten vil dere kunne høre hele fredagsgjengen date sporty Tindermatcher tidlig på morgenen. For vi tar nemlig Tinder til et nytt nivå! Det har vi selvfølgelig gjort denne uken og!

Vår programleder Lone var veldig spent på sin første live-date og hadde en avtale med en match. Det skulle ikke gå helt som planlagt, og det gjør jo ikke alle Tinder-dater. Da det nærmet seg tid for daten sto vi nemlig uten noen å date. Lone sin match hadde slettet henne! Dette føltes som et lite svik og både Lone og oss i studio var passe skuffet. Men vi er ikke noen som gir opp så lett, vi skulle ha en live-date! Da siste låt før spalten spilte hadde Ida 1 minutt på seg til å saumfare det ganske tomme studentsenteret og finne en sporty fyr med ønske om en date på morgenkvisten. Det høres kanskje ut som en umulig oppgave, men neida! Ida fant en kjekk ung student som fikk et lite avbrekk fra lesingen.

Det var en litt nervøs men veldig sporty og hyggelig Sakaria på 20 år som fikk æren av å date Lone i hele 9 minutt. Dette var Lones første live-date så det var muligens litt nerver hos henne også.

Prinsesse på prøve og hus i full fyr

Det er ikke en date uten de kleine, vanlige spørsmålene som hva man studerer, hvor man er fra og hvor gammel man er. Sakaria er 20 år og fra Grimstad men studerer Sosiologi her i Bergen. Ettersom en slik live-date er litt kortere enn hva en vanlig date (forhåpentligvis) er så må vi også komme kjapt frem til om dette er en virkelig match. Så derpå følger de store, viktige spørsmålene

1. Om hele huset ditt sto i fyr og flamme og du bare kunne ta med deg en ting, hva ville du ha tatt med deg? Her svarer Lone mobiltelefonen mens Sakaria først sier mat. Hvorpå Lone svarer:
Det kunne du jo bare ha kjøpt etterpå!? De blir til slutt enige om at det ville ha vært en teknologisk “duppeditt”

2. Hva tenker du er den beste måten å løse konflikten i Genovia? Dette er et lurespørsmål fra Ida men Lone er kjapp til å ta det. Er ikke det fra Prinsesse på prøve? Genovia finnes ikke? 

3. Hvorfor er du på Tinder? Hva er målet?
Jeg er egenlig ikke så mye på Tinder. Svarer Sakaria mens Lone bryter ut for å finne folk til radioen! 

Det er nå klart for å få noen raske svar og komme til bunns i om matchen holder. Vi gjør klar for Rapid round!

Sakaria og Lone er klare for "Rapid round" Bilde tatt av Studentmorgen Fredag
Sakaria og Lone er klare for “Rapid round”. Bilde tatt av Studentmorgen Fredag

Rapid Round- 69 foran med kake og edderkopp

Nå skal svarene komme kjapt. Ida har spørsmålene og parene våre er klare.

1. Film eller serie? Her svarer Lone raskt film mens Sakaria er mer glad i serier. Dårlig start.

2. Sushi eller kebab? Sushi! bryter Sakaria ut til Lones glede men han var visst litt for kjapp og trekker det tilbake da han egentlig heller vil ha kebab.

3. Nevn en ting du alltid har på deg. Sakaria svarer mobilen men Lone ler litt og sier vel, jeg har jo alltid på meg undertøy?! Så langt ingen match mellom paret vårt.

4. J. Cole eller Kendrick Lamar? Endelig er det enighet blandt Lone og Sakaria – de foretrekker begge J.Cole! Nå begynner det å se bedre ut!

5. “Friends” eller “How I Met Your Mother”? Både Lone og Sakaria vil heller se “How I met your Mother”.

6. Fjelltur eller filmkveld? På dette spørsmålet blir matchen enda sterkere da de begge heller vil ha en filmkveld. Kanskje litt Netflix and chill?

7. Is eller kake? Lone elsker gulrotkake, men Sakaria sier han er litt “plane” og foretrekker vanlig sjokoladekake. Det er noe rart med gulrotkake… kake og gulrot liksom, sier han.

8. Edderkopper eller slanger? Slanger, svarer Lone men Sakaria mener edderkopper. Jeg er livredd slanger! roper Sakaria. Jeg takler ikke edderkopper, svarer Lone. Da kan jo du ta edderkoppene for meg og så kan jeg drepe en slange hvis den kommer, svarer Lone.

9. Foran eller bak? Her er begge enig i at det er best å være “face to face”. Når man gjør hva? Lurer jeg på…

10. 96 eller 69? Sakaria lener seg mot mikrofonen og svarer 69 mens Lone vel, vitende om at moren hører på, svarer 96. Hva det egentlig betyr kan være usikkert.

Det er god stemning i studio og mye latter. Tross litt ulike interesser blir Lone og Sakaria enige om at det har vært en vellykket date og kanskje kan de møtes igjen? En filmkveld med kebab og sushi? Om det blir gjentagelse eller ikke vil vi uansett takke Sakaria så mye for å stille opp så kjapt og for å være en hyggelig radiogjest.

Anbefalte artikler