by:Larm dag 3

No.4

No.4 (foto: Hanna Linnea Lüders)
No.4 (foto: Hanna Linnea Lüders)

No.4 avsluttet by:Larm på Sentrum Scene natt til søndag. De spilte et kvarter lengre, og det for vår begeistring. No.4 er trioen som selv sier de ikke alltid havner på pallen, og har derfor tekster som man kan kjenne seg igjen i med en morsom vri. De ble omtalt som “Norges beste band” av Skumma Kultur, og det med god grunn. No.4 fikk publikum til å danse, til å synge og ikke minst til å le. Stemmen til vokalisten er klokke ren og gir deg frysninger nedover ryggen. All respekt til No.4, herregud for en avslutning på en fantastisk festival!

Store P

Store P skaper stemning på Rockefeller fra første stund med sangen “Regnmannen”, fra albumet fra 2014 med samme navn. De neste 40 minuttene er fylt med herlig melankolsk rap og tung bass. Det blir nesten allsangstemning blant publikum under den relativt nye singelen “Vi esje herfra”, og konserten topper seg avslutningsvis med “Vikje være i din verden”. Tungt og fett, vi krysser fingrene for Store P-konsert i Bergen ASAP!

Jakob Ogawa

Jakob Ogawa (foto: Hanna Linnea Lüders)
Jakob Ogawa (foto: Hanna Linnea Lüders)

Jakob Ogawa tar deg med i en japansk drømmehage der kirsebærblomstene blomstrer året rundt. Nei men helt seriøst, Jakob Ogawa er et unikt tilskudd til moderne indie pop og har en sound som minner deg om sommer og sol. Sammen med bandet lagde de en varm atmosfære på Ingensteds tidlig lørdag kveld. Bandet hadde på seg Hawaii skjorter og de myke tonene fløt gjennom lokalet.

Cashmere cat

Purpurrpurple (foto: Marius Bakke)
Purpurrpurple (foto: Marius Bakke)

Cashmere cat også kjent som Magnus August Høiberg – eller Grammy- og spellemann-nominert spilte på Jakob kirke på lørdag. Fra den første tonen Halden gutten spilte, endret hele klimakset i kirken seg! Til tross for den overveldende køen klarte han å levere sine signaturlåter og elementer gjennom hele settet. Noe som gjorde at publikum sto med store øyne og ører vendt mot han.

Purpurrpurple

Purpurrpurple – eller Anette Kvithyll har spilt klubbmusikk på de beste scenene i Norden. I går spilte hun sekundet etter Cashmere Cat på Jakob Kirke- og det var rått! Hun starter med en basstung låt og beveger seg mot de dystre elementene. Henne eksperimentelle stil kommer til utrykk når vi blir introdusert til duoen vulvastica som “joiner” henne dansende på scenen.

Anbefalte artikler