Switch-Launch på Lagunen

På GameStop+ Lagunen ble den metaforiske røde løperen rullet ut i forbindelse med midnattslansering av den nye Nintendo Switch. Massevis av Nintendo-fans av alle aldere møtte opp i håp om å være en av de første i landet som fikk konsollen.

For å underholde kundene holdt de ansatte en quiz som stilte spørsmål om diverse ting innenfor Nintendo (og GameStop) sin historie i håp om å vinne noen godsaker fra butikken. I tillegg var det servert Mozell i champagneglass og kjeks for alle som kom.

Førstemann i køen! Foto: Michael Breien
Førstemann i køen! Foto: Michael Breien

Det var helt klart at det var bare ett spill som var i tankene til de besøkende: The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det nye eventyrspillet fra Nintendo så ut til å ha fanget alle som var der sin oppmerksomhet. Heldigvis var det mange kopier inne, så alle fikk hver sitt når midnatt kom.

I følge de som var der var dette omtrent det største slike eventet de hadde vært på.  – På Pokemon-lanseringen i fjor var det ikke i nærheten så mange besøkende, sa en av de i køen. Så langt ser det ut til at Switchen er en suksess for Nintendo, som i tidligere år har sett en god del nedgang. Forhåpentligvis holdes samme tempo i alle årene Nintendo Switch er ute.

Siste podcaster

  • Spillmagasinet: Kommende Adaptasjoner og Bisarre Fohåndsbestillinger
    Er vi på veg mot en storhetstid for gode filmadaptasjoner av spill, nå som spill begynner å bli mer og mer normalisert som et medium? Og er det verdt å betale nærmere 2000 NOK fo å få tilgang til Star Wars Outlaws 72 timer før alle andre? Store spørsmål som trenger lange svar fra store personligheter i denne ukens episode! I Studio: Benedikte, Kristian, og Agnar

Spillmagasinet

Spillpodcast om konsoll- og PC-gaming med reportasjer, tilbakeblikk, anmeldelser og gjester fra spillindustrien hver tirsdag

Anbefalte artikler