Spillelisten uke 9

UKAS LÅT: Dunderhonning – N3 LULIN

Bandet Dunderhonning hadde sin oppstart i Harstad. Nå er de bosatt i hovedstaden. De fire musikerne som utgjør Dunderhonning har planlagt å ta Norge med storm med plateslipp i den nærmeste framtid! Det er en meget energisk låt, på kun 2 minutter. Dens «rett på sak-tempo» og sjarmerende vokal er det som utgjorde hvorfor låta N3 LULIN ble stående som ukas låt!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/307920409″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Burning Motherfuckers – I’m Your Lion

Med et av de hardeste bandnavnene, og den kuleste punk låta har vi fått enormt sansen for duoen som utgjør Burning Motherfuckers. Vokalen er skremmende lik Chris Cornell fra Audioslave og tekstene er noe som hadde truffet enhver Pixiesfan. Med fokus på trommer og bass er det overraskende stort lydbilde!

Bloody Beach – You’ll Be Fine Sister

Psykedeliske vibber og dansbare beats er å finne i det nye singelslippet til Bergensbandet Bloody Beach. Deres tropiske stil er å finne i alle deres låter, og det er veldig fint at de fortsetter i den stien. Bandet er enormt ydmyke ovenfor musikkarenaen i forhold til mange andre Bergensband, noe som gjør de litt spesielle. Opptrer ikke altfor ofte og slipper kun når de føler at verden er klare for dem! Det kunne ikke passet bedre når det sakte men sikkert begynner å gå mot vår.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/300612549″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

BAYA – Give Me That Dive

BAYA er uten tvil en av de flinkeste musikerne innen elektronisk musikk i Norge, om ikke verden?! Det er drøyt et år siden vi ryddet plass til BAYA sist, og nå har han servert oss et helt nydelig album. Låta Give Me That Dive er spor nummer to på albumet, og var den låta som traff oss mest. Det er en mørk og dyster låt med repeterende, men minimalistisk vokal. Vi er veldig gla for å se at BAYA er i form!

Smithen – Rundt I Ring

Loddefjords forlatte perle! Det er ikke uvanlig å se at Loddefjord har fått enda en rapkandidat. Smithen er kun 23 år og er i storform! Det er lett å forsvinne i mengden, men Smithen er flink å holder på ydmykheten. Noe som vi setter pris på. Han vender mer mot Ganezha sin rolige stil enn den tøffe Loddefjordsbølgen. Vi spår kun gode ting for Smithen, og venter på han skal lette.

Black Dylan – Get Up Child

Københavns Nico & Vinz! Med en soulfull stemning og tidsforvirrende låt Get Up Child, er det ikke uten grunn at vi valgte å starte mandagens radiosending med denne låta. Den er tatt rett ut fra 60-tallets soulscene, noe som er meget imponerende. Vi sammenlignet Black Dylan med Anderson Paak «Come Down» med samme soulpreg.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/285819309″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Keel Her – Stories

Den enestående kvinnen Rose Keeler-Schäffeler står bak dette fantastiske prosjektet. Hun er en særegen musiker fra London, som har kombinert en klangfull surferock og en defus vokal. Det er en veldig sårbar, men samtidig kul kombinasjon av elementer. Det er få, men sterke elementer satt sammen til en nydelig låt!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/308234050″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler