Helhus, halvtreds

Det er ikke uvanlig med flere band som har gig samme kveld på samme sted. Med opplegg som gjerne ender opp i rundt 300 kroner inngang og ender med at du blir for full til å huske noen ting. Typisk.

Kvarteret, som fungerer som et slags samlepunkt for studenter og egentlig alle som ønsker det. De jobber iherdig med å lage flotte opplegg som tar i bruk hele det store røde bygget i all sin prakt. Helhus er arrangementet vi skal lyse en liten spot på her. Det er nemlig slik at vi følte for å fremme dette arrangementet, og det av flere grunner!

Uten tvil at ASF har hatt flere frivillige som har tatt del av ens hverdag, og opp gjennom årene blir dette et godt knippe mennesker innen musikkbransjen. Hele 8(!) artister og band skal på løpende bånd skape magi på kvarteret i kveld. Alle artistene har jobbet/jobber i ASF, som står for Aktive Studenters Forening. Dette utgjør temaet for årets første Helhus. Fokuset blir da naturligvis på lokalmusikk de siste årene. To av artistene vi gleder oss mest til er, Elida Høgalmen og Blomst. Førstnevnte fikk stor oppmerksomhet etter hennes flotte opptreden under Vill Vill Vest, mens Blomst stiller med sin energiske tilstedeværelse og rocka attitude

Foto: FOR PRESSE) BLOMST
BLOMST Foto: for presse

Vi hadde planer om å anbefale litt for dere, men fant ut at du burde bare stikke bort og få med deg alt. Det heter da ikke Helhus uten grunn. Helhus – Helaften, heh. Har du ikke sett noen av bandene som spiller før og tenker “Giddsje, aldri hørt om”, så bør du revurdere livet ditt. Blomst er kanskje et av de bandene som ikke har fått nok oppmerksomhet for sine gigs. For en stund tilbake spilte de på Hulen. De overrasket med coverlåt fra The Aller Værste som enda ligger i bakhodet og snurrer. Og dette er bare èn av de åtte fantastiske bandene som skal gjøre kvelden vår til den beste.

Cavego stiller som kveldens DJ. Med sine disco inspirerte beats. Nyresvikt stiller med kaos. Og du stiller med HALVTREDS aka FEMTI NORSKE KRONER! Du tenker, wow, for 8 band? Quiz? Disco? Venner for livet???

Du tenker riktig min venn. Sees der!

 

 

 

 

Anbefalte artikler