Spillelisten uke 48

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKAS LÅT: Verdensrommet – Problem

Verdensrommet imponerte oss tidligere denne høsten på Vill Vill Vest og nå er de snart aktuelle med en EP som kommer i løpet av 2017. Ukas låt er hentet fra denne og skal visstnok være starten på et lydlandskap gutta ønsker å fortsette å bevege seg i.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/294410452″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Sløtface – Fever Art

Nålen peker kun i en retning for Sløtface – ting går rett og slett virkelig, virkelig bra fortiden. Bandet har den siste tiden turnert i UK og snart står statene for døren. I låten Fever Art tar Haley Sheas myke, gode vokal oss for en gangs skyld litt ned på jorden i en uvanlig (for dette bandet) kjærlighetslåt, og det er bra og riktig en gang iblant. Dette er en fantastisk godt sammensnekret melodi som vil få det til å rive litt i hjertet

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/293492765″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Torgeir Waldemar – Summer in Tolouse

Torgeir Waldemar tar rollen som den mørke og mystiske denne uken. Summer in Tolouse er hentet fra det andre albumet han gir ut og er ventet i løpet av 2017. Her vil det være en mer alvorstung, rocket Waldemar som møter oss og vi kan vente oss tekster som tar opp tunge temaer som flyktningkrise, selvmordstatistikker og den harde hverdagen. Likevel synes vi ikke det skal skremme deg fra å lytte til låten her:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/293629339″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

High Tone Low – Hungry

High Tone Low er et oslobasert psychpop band startet opp av Christoffer Gaarder. 18. November slapp de sin første Ep «Jamboree» og låten Hungry ble satt pris på av oss i Triggerredaksjonen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/290268054″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Pasha – White Girl With A Turtleneck

Pasha er undt sin nye hiphop favoritt fra Bærum! Det er mange grunner til det; dette er faktisk musikk man blir i ordentlig godt humør av, som gir deg lyst til å stå opp av sengen og dra ut døra om morgenen, og det er det ikke mange som klarer denne mørketiden. Ja, også har Pasha afro, noe som selvfølgelig er elsk. Trigger spår en lysende fremtid for den 22 år gamle artisten som dessuten kan skryte av å ha blitt utvalgt til å spille på By:Larm i mars 2017 og nå snart på Trondheim Calling!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/294655579″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

No. 4 – Sonja

No. 4 har sluppet en nydelig liten sak, Sonja, eventyrlig og vakker som en julefortelling. Ta den med deg inn i kulden og tiden som venter oss.

https://soundcloud.com/actpr/no-4-sonja/s-HR0vN

The Megaphonic Thrift – Hendene

The Megaphonic Thrift synger endelig på Bergensk, hurra!! Låten Hendene er hentet fra det nye albumet som kom ut 11. november og som har blitt strålende mottatt i flere anmeldelser. The Megaphonic Thrift er kjent for å levere fantastisk live, og har uttalt at de ser på scenen som et sted for eksperimentering. På sitt nye album har de fokusert på å komme seg ut av komfortsonen og lekt seg med nye lydlandskaper,  resultatet er noe mer synthpreget og drømmende enn forrige utgivelser. Resultatet er spennende!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/263374469″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Anbefalte artikler