Spillelisten uke 44

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vekas låt: Surfalot – Fire

På tipp-toppen av lista denne veken ligger den tilbakelente artisten fra Bærum “Surfalot”. Han har allereie spilt support for Morten Abel og eg kan tenka meg han siktar enda høgare. Låta er fantastisk og får deg i godt humør (nesten) uansett!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/285301924″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Shuffle Baby – Do You Wanna

Ja, eg vil! Dettte er ikkje ein meir jazzy versjon av Fjorden Baby, men eit “relativt skamløst band fra Bergen” som de kaller seg sjølv. Og får å vera heilt ærlig, eg hadde heller ikkje vert skamfull av å laga så glad musikk.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/288691968″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Shock Machine – Lost In The Mystery

Om det er nokon du bør sjå ut for er det James Righton eller Shock Machine som han kallar seg. Artisten frå England har bare litt over 1000 likes på facebook, men har allereie blitt oppdaga av sjølvaste Sir Elton John. Viss ikkje det seiar noko, veit ikkje eg.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/282749684″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Hooton Tennis Club – O Man, Won’t You Melt Me

Bror og Unni i studioet var begge enige om at dette var den låta som var best. Kanskje det er det? Hooton Tennis Club frå Liverpool har spelt noko dei kallar “E. Port-Rock ‘n’ Mersey-Roll” i snart eit år, kom nettopp med nytt album. Så om dette er noko for deg og, sjekk det ut!

Sunflower Bean – Old World

Eit av dei mest profilerte banda på lista denne uka. Sunflower Bean har rocka østkanten av USA i over ett år nå med ein unik poppa stil, to vokaler og utrulige konsertar. Låta får fram noko utrulig herlig, og tar deg med tilbake til ei enklare tid.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/281637030″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ramasjang – Steal

Me tar ein liten tur tilbake til norges musikkhovudstad; Bergen, der Ramasjang innoverer den psykedeliske poppen. Bandet har fira medlemmar, som fullar kverande ut heilt fantastisk.

Von Werden – Depth

Til slutt har me musikktalentet “Von Werden”, som her visar det han står for som som låtskrivar og artist. Stemma hans og den rolige melodien er perfekt i haust-melankolien. Nyt det!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ptuNKqP2Pag&w=560&h=315]

Anbefalte artikler