Spillelisten uke 45

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hanne Kolstø – To Rom

«Prøv å tenk at du ikkje tenke». Kunsten ved låtskriving og melodi, samt å fremtre som en artist er noe dama fra Sunnmøre har full koll på. Med en tung bass synth og myk gitar melodi utgjør en av de mest originale artistene Norge har å by på. Helt siden hennes debut har hun imponert på nye stadier. Låta To Rom gir både energisk og rolige vibber fra seg på de to låtene hun har slippet som er en liten teaser fra albumet som hun utgir 8. desember. Albumet har fått navnet Fest Blikket, og vi gleder oss enormt!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/289873719″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Svømmebasseng – Bli Med

Seks musikere fra Oslo med rytmiske melodier og en spennende synth utgjør popbandet Svømmebasseng. Med innspill fra både disco og indie er den nye låta Bli Med ett spennende tilskudd til musikk-Norge. Den ferske EP-en med tilsvarende navn som listet låt, inneholder både nye og eldre låter. Bestående på EP-en er den tidligere listede låta Følger Deg Hjem. Vi i Trigger resulterte på sending med at låta tar sin tid, med oppbyggingen. Tilslutt var vell alle 3 i studio i full dans. Glede.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7bz3-FI9CcQ]

PRTLVX – White Jeans

Eneste låta på lista som går innenfor sjangeren rock, med undersjanger rølperock, er det PRTLVX som står for. Oslo-bandet satte sitt navn på kartet ved å varme opp for Kvelertak på den etterlengtede konserten forrige uke. Bandet har ikke eksistert lenge, men bandets medlemmer har skiftet navn og fortsatt i noenlunde samme stil. Vi sammenlignet bandets sound med The Dandy Warhols og Smash Mouth med sin noe tøysete amerikansk inspirerte sound.

Don Wild – Letter

Det rytmiske popbandet fra Bergen med den særegne vokalistens stemme, Eivind Vilnes (som forøvrig kunne høres ut som broren til Thomas Dybdahl, om han skulle ha en bror da). De blander en haug med elementer som skaper det som er en av de mest spesielle låtene på lista. Den har en spennende koring, litt kirke-stemning right there. Men bygger seg opp til å bli ett stykke dansbar musikk, blandet med noen rytmiske trommebevegelser og nydelig melodi. Vi er meget stolte av å befinne oss i samme by som dette bandet, og gleder oss til å se og hør(e), heh, mer.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/288788583″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Whales And This Lake – World B

Bandet fra Oslo, har laget en låt som viser en litt annen form for pop slik vi ser det. Det er en meget defus form for pop som har en liten fot innenfor indiepop. Det er en veldig sakte og lite varierende låt. Mot slutten tar den tak i det som vi kjenner til fra de tidligere låtene til Whales And This Lake med litt bom-faktor der de putter inn litt ekstra energi. De har tidligere servert oss meget dynamiske låter og refreng, mens den nyeste låten deres holder seg litt tilbake. Det er en nydelig låt, men lite elementer slik vi hadde fått for oss at det ville være. De siste 20 sekundene i låten er det vi savner i resten av låten. Gleder oss til å følge med videre på bandet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/290042131″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Junk Machine – Bondage Blues

«Album out now. Wow. Amazing. I cannot even. Heeeelp»

Junk Machine sitt etterlengtede album er endelig ute. Vi kunne engentlig tenke oss å liste alle de 11 låtene albumet har å tilby. Den låten som skiller seg mest ut er uten tvil Bondage Blues, som er albumets nest siste låt. Bondage Blues er bestående av en nydelig koring, repeterende marsjerende trommer og en distansert men myk vokal som er gjenkjennelig på resten av de 10 låtene. Låta er nok angivelig inspirert av gospel og blues. Nydelig.

Myra – Hold An

Det er enda ett manglende spekter av kvinnelige rappere i vårt gode land. Myra er en av de som har bemerket seg denne uken. Hun er fra Norges rap-hovedstad Bergen, men er bosatt i den egentlige hovedstaden vår. Det er ett lite mangel på engasjement fra hennes side slik vi ser det. Med ett lite boost håper vi at hun holder oppe det hun nå har startet. Hun er en meget lovende og ung dame som har mye potensiale. Håper hun viser mer engasjement og hvem hun er fremover. Vi liker deg, Myra.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/290368913″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Med dette håper vi at alle tar turen på valgvake på kvarteret i kveld!

HER ER ARRANGEMENTET DU SKAL BEFINNE DEG PÅ IKVELD. 

 

Anbefalte artikler