Spillelisten uke 43

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens Låt: Grand Cafe – Satellite

Grand Cafe ble etablert rett etter årtusenskiftet og har gitt ut to album siden den tid. Vi i Trigger håper at låtskrivingen tar seg opp etterhvert så de får ut mer, fordi om låtene holder det samme nivået som “Satellite” kan det bare gå oppover!

Turab – Ukedager

Den unge rapperen fra Oslo overbeviser med denne låten som går rett hjem i Trigger-redaksjonen! Tross sin unge alder leverer han varene og det blir spennende å følge ham videre.

Mountain Cloth – Pentagram Rising

Som bandet med lavest antall Facebooklikes (kanskje) i Triggers historie beviser Mountain Cloth at antall likes virkelig ikke trenger å reflektere hvor bra innholdet er. Med en låttittel som gir assosiasjoner til Hard-metall, er denne deilige låten virkelig noe helt annet enn hva man forventer.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/287453953″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Mikhael Paskalev – Witness

Som påpekt fra mange andre musikkmedier ved slippen av denne nye låten har Mikhael Paskalev brukt tiden sin godt. Det begynner å bli mange år siden hans forrige utgivelse, men det er tydelig at han har valgt å bruke god tid for virkelig å levere varene nå. Vi elsker denne låten og vi er spente på hva som kommer videre!

Pappasaft – Over Streken

Bandet med navnet som nesten fikk produsenten vår til å brekke seg er ute med ny singel! Pappasaft er et band som stadig får mer og mer oppmerksomhet og klatrer stigen mot folkeie steg for steg. Denne politiske singelen som setter mannsjåvinister på plass er den første før nytt album og flere av redaksjonens medlemmer gleder seg helt vanvittig!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/285115463″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

House By The Lake – Hollow

Dette Bergensbandet har sneket seg under Triggers radar en stund, men nå la vi endelig merke til dem. Og for en låt vi var så heldige å oppdage! “Hollow” er kanskje det perfekte høsttemaet og en låt som passer veldig godt i Oktobermørket. Anbefales å lyttes til mens man spaserer på kvelden!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/287611641″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uranium Club – Who Made The Man?

Under sendingen kom vi frem til at denne sjangeren er nødt til å bli kalt “Pling-Plong-Pønk”. En slags instrumental pønkelåt med noen få spoken words, sirener og energi gjør at denne låten uten tvil fikk plass på ukens liste.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/283113880″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler