VVV – Verdens Vakreste Verden

This content has been archived. It may no longer be relevant

For deg som ennå ikke har kjøpt deg pass til Vill Vill Vest, se til å skaffe deg et dagspass umiddelbart! Kun for å understreke hvor bra dette konseptet er skal litt av hovedessensen + litt fra gårsdagen bli presentert, og tro meg, med det været som skal bli i dag og alle de solide artistene som skal spille så kan ikke kvelden bli annet enn perfeksjon.

Feit og deilig

Vill Vill Vest er altså en festival som foregår på 9 av Bergen sine scener og tar for seg 48 forskjellige artister. Konseptet er som med By:larm, men til forskjell fra Oslo så er Bergen en feit og deilig by som gjør det lett å løpe fra scene til scene for å få med seg alle de artistene man ønsker å se. Vi i PlutoPop tok for oss Action The Man, Junk Machine, Miss Tati, Hester V75, Verdensrommet og $ushi x Kobe. Vi fikk altså med oss 6 konserter, på 30min hver, på en og samme kveld. Temperaturen ute var god og varm, konsertlokalene hete og ville.

Folka bak VVV har lagd en magisk app, VVV 2016, her ligger alt av info rundt festival i tillegg til spilleplan for hele kvelden der du har muligheten til å merke av det du vil se. Dersom du har huket av for Kjartan Lauritzen 22:00 på Østre i kveld vil du få en påminnelse 21:45 om at du straks skal på konsert. På denne måten er det lett og bekymringsfritt å holde tritt med sitt eget eventyr. For det skjer utrolig mye, du opplever så mye ny og deilig musikk, at tid og sted glemmes oppi det hele, så en slik app er som blinkesko på silent disco – essensielt.

Ha det minst like bra på VVV i kveld. Foto: KAI SVELLINGEN FLATEKVÅL
Ha det minst like bra på VVV i kveld. Foto: KAI SVELLINGEN FLATEKVÅL

Reisen mot frelse

Vårt eventyr startet på KOK før vi turet videre til Landmark, Østre, KOK igjen,  Kvarteret og til slutt Legal. Man føler seg nærmest som en pilgrim, der en vandrer gjennom Verdens Vakreste Verden, med de beste av de beste man har av venner. Himmelen er ikke målet,  men jeg er nå helfrelst allikevel. Konserten på Legal var egentlig ikke på programmet, men en overraskelse for de som ikke ville gi seg ved midnatt. Dette vitner om at VVV har masse å by på, selv ting du ikke hadde forventet, og kanskje kommer flere overraskelser i kveld. Det eneste problemet med VVV er at ord kommer til kort, det må rett og slett oppleves. Det er en unik opplevelse som igjen beviser at Bergen er Norges kulturhovedstad og helt klart et mekka for alle musikkinteresserte. Så istedenfor å repetere meg selv og skrive at hver enkelt konsert var noe helt eget og UTROLIG BRA, så sier jeg heller bare: Få ut fingeren, blås i å backpacke Asia, det er Verdens Vakreste Verden du må oppleve!

Anbefalte artikler