Liveradio på Festspillene i Bergen

This content has been archived. It may no longer be relevant

For aller første gang er Studentradioen i Bergen en del av programmet til Festspillene i Bergen, og sammen presenterer vi stolt Morgenstemming direkte fra Festspillplassen!

Morgenradio fra Festplassen

I samarbeid med Festspillene i Bergen vil vi by på gode samtaler, god stemning og ikke minst: skikkelig god radio. Morgenstemming vil ta tempen på den vibrerende festivalstemningen, og du vil kunne bli kjent med et bredt spekter av gjester alt fra strykekvartetter til festspilldirektør Anders Beyer.

Sendingene vil foregå kl. 08:00 – 10:00 alle hverdager fra og med torsdag 26. mai til og med tirsdag 7. juni. Det blir altså hele 9 dager med liveradio!

Hver dag klokken 08:30 vil både tilskuere og lyttere har mulighet til å delta i konkurranser. Vi deler ut 2 billetter til et festspillarrangement hver eneste dag!

Les mer om Morgenstemming på nettsiden til Festspillene i Bergen.

Alt fra filmregissører til jazzmusikere

I løpet av de 9 sendedagene vil vi få besøk av mange spennende gjester med varierte bakgrunner og talenter. Her er noe av det du kan oppleve på Morgenstemming:

Bror Magnus Tødenes: Mandag 30. mai kommer den prisvinnende sangeren Bror Magnus Tødenes innom studio. I en alder av 22 år år har den unge tenoren allerede rukket å utmerke seg både nasjonalt og internasjonalt. Nå er han invitert til å synge for Festspillene i Bergen, men først tar han turen innom oss for å synge live.

Harald Zwart: Vi er så heldige å få besøk av filmregissør Harald Zwart, kjent for blant annet Lange flate ballær II (2008), The Pink Panther 2 (2009) og The Karate Kid (2010). Han har jobbet med store stjerner og gjort det godt både i Hollywood og her til lands. Zwart besøker oss tirsdag 31. mai.

Audun Sanvik: Til vanlig er Audun Sanvik solocellist i både Det Norske Kammerorkester og Kringkastingsorkesteret, men på tirsdag møter du ham i hagestolen vår på Festsplassen. Han stiller opp med cello og sag (!) torsdag 2. juni, og vi er veldig spente på hva han skal framføre for oss!

Alwynne Pritchard: Hvor skal man begynne for å beskrive Alwynne Pritchard? Performancekunstner, komponist, artist, leder for BIT20 Ensemble–  og det er bare tuppen av isberget. På fredag får du bli bedre kjent med denne utrolige og inspirerende damen, og hun vil også fremføre live for oss. 

Mimi Terris: Den kritikerroste jazzsangerinnen Mimi Terris kommer også på besøk, for å prate om når livet ikke går helt etter planen. Hvis vi er heldige gir hun oss kanskje en smakebit fra det nye albumet sitt mandag 6. juni.

Bli med på moroa du også!

Møt opp på Festplassen eller tune inn på Studentradioen i Bergen på lytt.srib.no eller FM 96,4/106,1/107,0.

Følg også med på arrangementets Facebook-event under festspilluken for å få med deg hva som skal skje på Festspillplassen i morgentimene hver dag!

Anbefalte artikler