Gjesteprogramleder: Liberal liste

This content has been archived. It may no longer be relevant

9.- 17. mars er det valguke for Studentparlamentet ved Universitetet i Bergen, og i den anledning har Studentmorgen gjesteprogramlederuke.

Hver dag er en representant fra en av listene med oss som programleder gjennom hele sendingen kl. 07:00 – 10:00. Gjesten får være med på å vekke student-Bergen som programleder gjennom quiz, faste spalter, intervjuer og mye mer.

I løpet av uken vil vi få besøk av både Sosialdemokratisk liste, Venstrealliansen, Grønn liste, Det Eneste Reelle Alternativ (DERA), Liberal liste, Blå liste og Realistlisten.
Vil du vite mer om valget? Ta en kikk på nettsidene til Studentenes valgstyre her.  

Tirsdaggjengen på studentmorgen denne morgenen besto av bursdagsbarnet Odd, Marie og Stian fra Liberal liste.

Bli bedre kjent med Stian

Blant de gamle kjente stemmene til Marie og Odd dukket det idag opp en ny stemme på radioen, nemlig Stian Magelssen fra Liberal liste. Stian er 22 år gammel og kommer fra Oppegård. Han bor i kollektiv med 3 andre jenter, noe som kan by på utfordringer i hverdagen. Han har vært på guttetur til Las Vegas, og har vært quizmaster for høyden SV.
Hør mer om Stian under:

Liberal liste

Liberal liste vil nå toppen med kampsaker som mer informasjon om og bedre tilrettelegging for utveksling, podcast av alle forelesninger og sist, men ikke minst vil de jobbe for en mer liberal studiehverdag. Liberal liste ønsker at det skal være en klar sammenheng mellom læreplanmål og eksamensform, bruk av PC på eksamen, samt mer frekvent bruk av hjemmeeksamener, mappevurdering og muntlige eksamener. Kort sagt en enklere studiehverdag for de aller fleste!
Hør Stian prate om det liberale under!

 

 

Quiz

Bilde til nettsak 2
Odd, Stian og Marie. (Foto: Odd Kristian Lindbrække Ophus)

Tirsdagens quiz handlet om Liberal liste, og Stian stilte opp som erfaren quizmaster. Med sin tidligere karriere som quizmaster for Høyden SV, fikk Odd og Marie utfordret sine kunnskaper om partiet. Odd uttrykker sitt ønske om at bursdagshellet skulle redde han. Holder forberedelsene mål?

Hør på quizen da!

Gjest: Magnus Hoem Iversen

I tillegg til gjesteprogramleder hadde studentmorgen i dag stipendiat Magnus Hoem Iversen fra Institutt for Informasjons- og medievitenskap på besøk som gjest. Han snakker om Mediesamfunnets arrangement om blogging, etikk og skjult reklame på Litteraturhuset tirsdag kveld kl. 19:00.

 

Anbefalte artikler