Nye utgivelser: Uke 10

This content has been archived. It may no longer be relevant

The Last Shadow Puppets – Everything You’ve Come to Expect
The Last Shadow Puppets er sideprosjektet til Alex Turner, vokalisten i Arctic Monkeys. 4. mars slapp bandet deres første singel til albumet Everything You’ve Come to Expect. Singelen med samme navn som platen kan beskrives som en mørk, Pet Sounds-aktig låt. Inspirert av Scott Walker skaper de store stryker-arrangementene en filmatisk sound som får tankene til å vandre mot James Bond-universet. Stemmene til Turner og Kane smelter sammen i et deilig sammensurium av harmonier, som gjør låten til en perfekt start på en rolig kveld.

Hør låten her:

Miike Snow – My Trigger
Miike Snow er spesielt kjent for superhitten “Animal”, og det er tydelig at den svenske indiepop-gruppen ikke kommer til å slutte å produsere hits med det samme. Åpningssporet på platen iii, “My Trigger”, er en umiddelbar påminner om at gruppen har sterk meloditeft. Drevet fremover av et fengende pianoriff og en dansbar beat, er dette en låt som fort setter seg på hjernen og i mange spillelister rundt omkring.

Hør låten her:

AURORA – All My Demons Greeting Me As A Friend
Få norske artister har fått knyttet så store forventninger til debutalbumet sitt som Aurora Aksnes. På under et år har den unge Os-jenten gått fra å være til et nasjonalt popfenomen til internasjonal stjerne. All My Demons Greeting Me As A Friend er en variert plate, med både rolige låter som “Through the Eyes of a Child” og akustiske “Nature Boy” og større radiobomber som “I Went Too Far”. Sistnevnte vil nok prege internasjonale radiostasjoner gjennom våren, og sørge for at det blir nødvendig med enda større konsertarenaer for den nybakte stjernen.

Hør albumet her:

Anbefalte artikler