Spillelisten uke 6

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKENS LÅT: Verdensrommet – Gi meg alt

Telemarkgjengens nye låt Gi meg alt stikker av med prisen som ukens låt. Låten har en røff og mørk vokal, som passer bra til den litt positive viben de har lagt inn i det melodiske. Bandet slipper singelen som en introduksjon til deres nye EP, så det er bare å holde ørene og øynene åpne fremover!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/244380395″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Melodee – Show Me Love Now

Bergensbaserte Melodee har hentet inspirasjon fra Atlanta og engasjert seg sterkt innenfor rap og hiphop. Med dette slipper hun sin egenproduserte singel Show Me Love Now, og med sin energiske vokal er det ingen tvil om at denne skulle inn på listen.

PUP – DVP

Sjangeren er punk-rock og stedet er Toronto. Med sin nye singel DVP har gutta fra Canada snekret en låt full av energi og gode musikalske prestasjoner. I fremtiden blir de å finne i LA, Toronto og London, så det er bare å bestille billetter.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243800847″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Mats Wawa – Worries

Guttegjengen fra Kragerø har nå sluppet sin nye singel Worries! Låten er bare en introduksjon til EP’en deres som slippes 19. februar. De har også blitt booket til by:Larm i mars, men i mellomtiden er det bare å ta på hodetelefonene og synge med.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243725657″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Kaitlyn Aurelia Smith – Arthropoda

Kaitlyn Aurelia Smiths interesse for å skape nye og drømmende lyder har ført hennes musikk i en meget særegen sjanger. Hennes drømmende synther og grøtete vokal fører enhver lytter gjennom det hun kaller ”a sonic motion ride through a futuristic jungle”.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243285597″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Andréyun – 7:45 PM

Rapperen Andréyun har med sin nye singel rappet seg inn på denne ukens spilleliste. Sammen med en rekke av hans andre låter er denne også anbefalt av P3s Urørt. Andréyun har en fantastisk flow i rappingen sin, og tekstene hans godt skrevet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243247650″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Windmills and Giants – The Fox and The Rabbit

Det er over to år siden osloduoen har sluppet singel, men her hører man de har hatt god tid til å øve! Folk-rock er sjangeren, og gutta har skrevet og komponert en meget god låt. Håper singlene slippes flittigere fremover, for dette er bra!

Sjekk ut spillelisten på Spotify her:

Anbefalte artikler