Spillelisten uke 3

This content has been archived. It may no longer be relevant

Anderson .Paaak – Come Down

Ukas låt har gått i sporet av Trigger sin kjæreste sjanger, nemlig funk! Anderson .Paak har servert oss en helt ny plate med 16 låter, blant dem nettopp “Come Down”. Låta har Kendrick Lamars særpreg og N.E.R.Ds dominerende bass- og funkinnslag. Fra trommis i kirkeband, til co-labs med Dr. Dre, til eget fantastisk album (og låt) som vi bare elsker!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/241158142″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Philco Fiction – Runimals

Philco Fiction kommer med enda en tease fra albumet som slippes i slutten av januar. Vi har tidligere listet låta “Talk/Brag”, som vi digget, og Philco Fiction leverer enda en gang med låta “Runimals”. Låta er produsert i en meget høy klasse, med klassiske blåseinstrumenter og en nydelig vokal. Philco Fiction begynner virkelig å vise at de kan musikk etter flere år i bransjen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/240970926″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Tom Stockman – Alt eg vil ha

Bergensgutter som har dannet det de selv beskriver som poetisk rock, som vi lett kan si oss enige i. Vi hadde disse guttene på besøk i studio denne uken, og vi fikk høre om deres fremtidsplaner, hvor de kunne avsløre at de har mye spennende å komme med. Låta “Alt eg vil ha” er en spennende rockelåt, og vi gleder oss til å høre mer.

Simen Mitlid – Vacation

En av de mer nedtonede og avslappet sangene vi har valgt å ta med oss på lista denne uken. Simen Mitlid er også aktuell som én av flere som skal spille på årets Phonofestival. Låta inneholder mye forskjellig vokalbruk, som gjør denne låta litt annerledes.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/241183748″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Vilde Tuv – Ensom Cowgirl

”Livet mitt e middels, og du e helt sentral”
”Livet mitt e magisk, og du e helt normal”

Det er setninger som dette som gjør låta til bergensjenta Vilde Tuv ekstra spennende. I tillegg til en meget artsy og fin musikkvideo til låta, som ga låta ekstra oppmerksomhet. Abstrakt popmusikk er noe vi har savnet!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/241423015″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Jerry Folk – To My Soul

Den eneste elektronikalåten på listen denne uken er Jerry Folk med låta “To My Soul”. Låta er en repetitiv låt med én eneste setning. Jerry Folk er fra Oslo, men bosatt i Los Angeles. Han utrykker seg som en inspirert sjel som liker å forandre stil, og dette viderefører han til musikken sin.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/241456168″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Amber Clouds – Long Time Since the First Time

Amber Clouds består av 4 gutter fra hovedstaden som driver med drømmepop. “Long Time Since the First Time” er en låt som baserer sin produksjon mer mot beaten enn vokalen, ettersom teksten ikke er veldig tydelig (he-he). Det er en grøtete vokal, men en sluttbeat som er fin.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/236048540″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

 

Sjekk ut spillelisten på Spotify her:

Anbefalte artikler