Gjesteprogramlederuke: Høyskolen i Bergen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne uken har Studentmorgen gjesteprogramlederuke. Hver dag har vi med en ny representant fra et studiested i Bergen og han eller hun vil være med på hele sendingen, fra klokken 07 til 10. Gjesten får være med som programleder gjennom blant annet faste spalter, quiz og intervjuer.

Gjesteprogramleder for torsdagssendingen

På dagens sending var det Bruno Esteban Rojas fra HiB sin tur til å gjeste Studentmorgen. Med ham i studio var også Marianne Myrmel Bjelland og Jericson Joseph fra den alltid like fantastiske torsdagsgruppa. Sammen lagde de radiomagi med faste spalter som quiz, eat my muffin og tunnelkaraoke, i tillegg til å få storfint besøk av Bergensmusikeren Livate.

Bruno er en 22år gammel fyr fra Chile, som har bodd i vårt ganske land siden 2010. Her i Bergen studerer han automatiseringsteknikk ved Høyskolen i Bergen, i tillegg til å være engasjert i HiB sitt Buddy program for utveksling. For ikke å nevne at han er en ekstremt sporty fyr, som driver med x antall idretter, samt å være en storsjarmør og moroklump.

Det eneste som jeg liker ved Møllendalsveien er at det er mange ‘’jente-studier’’ der. Så man ser mange fine Chicas, og det kan være veldig deilig etter å ha sett kun menn i noen timer.

Hør gjengens tanker om HiBs sexy nurses her:

HiBs Buddy Programme

Etter å ha vært helt fersk i Norge selv for kun fem år siden lærte Bruno seg å kjenne nordmenn og deres normer og regler. Nå som han har blitt eldre er interessen for å lære å kjenne nye kulturer blitt større. Denne interessen får han stimulert gjennom HiB sitt Buddy-program. The Buddy Programme går ut på at frivillige studenter ved HiB blir tildelt en utvekslingsstudent som de skal passe på at kommer inn i et godt miljø og finner seg til rette her i Bergen. Dette blir gjort gjennom eget initiativ, samt forskjellige arrangementer styret arrangerer, som hytteturer, matlagingskonkurranser og andre sosiale sammenkomster.

Om du ble nyfiken på The Buddy Programme kan du lytte til Bruno og Mariannes erfaringer her:

 

Nasjonalmusikk

Det var ikke bare Bruno som var på besøk hos oss i dag, det var også electronica-artist og musikkprodusenten Livate fra Oslo. Med en bakgrunn innen klassisk piano klarer han å skape sin helt egen sound innenfor electronica-sjangeren som absolutt er verdt å sjekke ut. Livate skal spille på Kvarterets «Up & Coming» i morgen kveld, og vi tok en prat med ham om dette- og det meste annet.

Intervjuet med Livate kan du høre her:

 

Anbefalte artikler