Gjesteprogramlederuke: Universitetet i Bergen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne uken har Studentmorgen gjesteprogramlederuke. Hver dag har vi med en ny representant fra et studiested i Bergen; og han eller hun vil være med på hele sendingen, fra klokken 07 til 10. Gjesten får være med som programleder gjennom blant annet faste spalter, quiz og intervjuer.

Onsdagens gjesteprogramleder

Onsdags morgen denne uken var det Tord Lauvland Bjørnevik som skulle i ilden. Tord er nestleder i Studentparlamentet ved UiB. Denne morgenen var preget av godt humør og god stemning i studio. Tord skulle sammen med Daniel Horgen og Ane Rønningen fra onsdagsgruppen lage morgenradio.

Daniel Skjersåker Horgen, Tord Lauvland og Ane Rønning
Det var god stemning i studio med Daniel Skjersåker Horgen, Tord Lauvland og Ane Rønning (Foto: Ina Hilton).

Men hvem er Tord? Jo, Tord er 14 år i hodet og kommer fra Stavanger. Han hadde allerede en bachelor i sammenlignende politikk og holdt på med bachelor i samfunnsøkonomi før han ble nestleder i Studentparlamentet ved UiB. Han har også hatt en ekstraordinær opplevelse i sin utvekslingperiode som tok sted i Frankrike, hvor han traff på en blodfan av tenåringsbandet hans. Dersom du ønsker å høre hele historien kan du høre på sendingen under.

Erkjennelser

Tord slapp ikke lett unna i denne sendingen, og måtte delta i den faste onsdagsspalten “Erkjennelser”. Denne spalten går ut på å skulle erkjenne noe flaut og morsomt som har hendt deg. Tema for uken er “studentlivet”. Ane startet med å fortelle om en pinlig lang og forklarende mail hun sendte til en seminarleder.

Videre ble det nykommeren Tord sin fyllehistorie som var i fokus. Dette var en historie som inneholdt tre viktige momenter: reunion etter fadderuken, hjemmelaget vin og et gorillakostyme. Daniel avsluttet det hele med enda en fyllehistorie, hvor han bokstavelig talt hadde dritt seg ut på fylla. Du kan lytte til de morsomme erkjennelsene under.

 

Sangfugler i studio

Under spalten ”Karaoketvist” skulle Daniel og Tord virkelig vise hva de var gode for. I dag var det låten “Chandelier” av Sia, de skulle prøve å synge. Dersom lytterne ikke var våken fra før av, ble de det hvert fall da disse tonene ankom i sendingen. De lyse tonene i refrenget bydde på en liten utfordring og Tord sin unike tolkning av låten gjør at han stikker av med seieren.

Hør bidragene under, da vel!

 

Anbefalte artikler