Bilsete = Spillsete

This content has been archived. It may no longer be relevant

Spillet som ledet meg til denne oppdagelsen var selvfølgelig «Mario Kart». Etter at vi fikk låst opp enda en vanskelighetsgrad, ble livet atter igjen fælt å leve, og flerfoldige timer forsvant inn på racerbanene.

Måtte skru

Etter å ha stanget hue i veggen en liten stund, fant jeg ut av at jeg ville skru. Dessverre kunne jeg ikke skru på bilene i «Mario Kart», så jeg så det da som min eneste mulighet å skru på min egen bil. Neste hindring var at jeg ikke turte å nærme meg motoren, fordi jeg hadde jo ikke peiling.

Det jeg derimot turte å gjøre noe med var setene. Jeg hadde fått tak i to nye seter, så da kunne jeg skru ut de jeg hadde i bilen. Noe jeg klarte etter mye om og men. Problemet etter dette, annet enn at jeg har rodd meg langt vekk fra «Mario Kart», var at jeg hadde to seter fulle av minner som jeg ikke klarte å kaste.

Svaret

Løsningen ble å sette de to setene inn i stua, med vært sitt pledd under seg, så de ikke skulle ødelegge parketten. Jeg har nok ikke blitt noe bedre Kart-sjåfør av det, men nå sitter jeg i hvert fall godt, selv om ryggen på det ene setet er litt skeivt. Som dere kan se på bildet øverst i denne saken, er setene plassert inntil veggen når jeg ikke spiller aktivt. Men når jeg spiller aktivt, så blir som oftest både setene og jeg stående fremme en stund.

For annet en spilling fungerer setene også utmerket i vorspielsammenheng, da kan sofaen fylles til randen og enda er det to plasser til. Ettersom disse fantastiske stolene gjør at vi sitter nærmer bakken, får vi utnyttet gulvplassen på en helt annen måte også, ved at flaskene kan stå direkte på gulvet. Det betyr også at hvis en av oss skulle være så uheldig å søle, så slipper vi å tørke i to høyder.

Alternative løsninger

Etter å ha dratt dere gjennom denne saken, kan det hende at du blir sugen på en slik løsning selv. Men jeg forventer ikke at du automatisk har noen bilseter liggende, derfor ville jeg tatt turen til nærmeste bilopphugger, og spurt hva han har til deg. For at dette skal gi deg den beste kjøregleden fra starten av, ville jeg funnet noen seter som var godt brukt. Gjerne med litt røyklukt, og kanskje et sigaretthull for å sette kronen på det hele. Du må føle at du er kommet hjem når du skal spille.

En annen løsning er å finne et loppemarked, eller ta turen til IKEA. Det du er på utkikk etter her er en lenestol, hvor du kan skru av bena. Det store målet i et godt spillsete må alltid være å komme seg ned på gulvet. Og hvis du syns begge mine forslag hørtes ut som litt for mye jobb, ja da får du bare kjøpe en slaskete sacco-sekk da.

Siste podcaster

  • Spillmagasinet: Sesongavslutning
    Det nærmer seg sommer, og for en gangs skyld er hele programmet tilstede! De diskuteres litt om Summer Game Fest og hva vi ser frem til utover sommeren, samt minring og kos i studio. I studio: Agnar, Benedikte, Ole, kristian, Carl-Eirik, og Johannes

Spillmagasinet

Spillpodcast om konsoll- og PC-gaming med reportasjer, tilbakeblikk, anmeldelser og gjester fra spillindustrien hver tirsdag

Anbefalte artikler