Spillelisten uke 42

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKENS LÅT – Public Access Tv – Patti Peru

Patti Peru var veldig tidlig favoritt til å bli ukens låt. Allerede i tonene som utgjør introen ble Trigger forelsket og ettersom låten bare vokser og blir bedre underveis, var dette nødt til å være ekte kjærlighet. New York-baserte Public Acces Tv spiller klassisk pop-rock og denne låten har til og med blitt omtalt av NME!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/225082475″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Yum Yuck – Icicles

Sørafrikanske Yum Yuck beskriver musikken sin i en sjanger han selv kaller “Space reggae/Ghost Town”. To sjangre vi aldri har hørt om, men fytti grisen så fett det er. Vi ville nok puttet dette i dreampop-esken, men om space reggae er en ting skal vi holde øynene oppe for det fra nå av.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/227299957″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tor Miller – Carter and Cash

Listens andre New York’er. Tor Miller hørte de samme kassettene med Bowie og Elton John om og om igjen i bilen til moren da han var barn. Om dette er resultatet av å spille klassikere for barnet sitt på repeat anbefaler jeg alle nybakte foreldre der ute å gjøre det samme. Låten er en deilig og snodig blanding av indie og pop, men uten å være indiepop. Du må nesten bare høre den selv.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/225563305″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Youth – All Night

Denne ungdommen er en duo fra Oslo. De spiller drømmepop med flytende synther og tighte trommer. Vokalen er utrolig behagelig og dette er virkelig musikk du kan dykke ned i mens du lar verden seile sin egen sjø.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/226089943″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Silvana Imam – Knark

Denne svensken kødder du ikke med. En ekstremt sterk personlighet med en skikkelig cocktail av meninger er bare en utrolig god oppskrift på tøff rap. Selv om Silvana forsøker å si at hun ikke er som andre rappere, er hun i hvert fall like rå som mange av de store.

West Bank Robbers – Pusten Jager 

Ranerne av den vestre banken definerer seg selv som et reinspikket punkband, men vi i Trigger mener at de balanserer elegant på knivseggen til pop. Nok poppet til at folk flest liker det, nok punket til at punkerne liker det.

Båndtvang – Folk

Dette bandet er en guttegjeng fra Asker utenfor Oslo. De spiller tøff rock på norsk med tekster som de mener folk kan kjenne seg igjen i. Jokke-tendensene er klare i dette bandet, hvor de synger om typiske norske problemer.

Sjekk ut spillelisten på Spotify her:

Anbefalte artikler