Le når du mener det!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fredag kveld, 20. mars klokken 19:00 braket det løs i Fjøset. Nei, det var ikke Dagros som hadde startet et slagsmål; det var nemlig premiere på årets forestilling “Le når du mener det!” av Jusrevyen på Dragefjellet. Ifølge deres  Facebook-arrangement, tar de for seg “alt fra enkeltpersoners ektefølte samfunnsengasjement, de mest hårreisende situasjoner man kan bli utsatt for, til den evige kampen for å overleve som student“. Mandagsgjengen i Studentmorgen inviterte i den sammenheng revygjengen på besøk, for å snakke litt om hva som foregår borte på Jus-fakultetet denne uken.

Kaffe, Redbull og Trøndervise

En sprudlende gjeng på fire møtte opp hos SriB, og ble med inn i studio. I første omgang var regissør Jacob og skuespiller Henrik med på sendingen. De fortalte oss om premieren og premierefesten, som begge resulterte i å være svært vellykket. Publikum koste seg, og det samme gjorde revygjengen – helt til klokken 10 dagen derpå…

I revyen blir seerne tatt med på en spennende reise som inkluderer både gøyale og alvorlige sanger, tullete sketsjer og skuespillere som fysisk henger i taket. I produksjonen er det med rundt 50 stykker, og Jacob forteller at hardt arbeid ligger bak Jusrevyen.

– Mye kaffe og Redbull har stått på menyen, da de har måttet prioritert både revy og tunge skoleoppgaver samtidig. Det tunge, tullete og slitsomme studentlivet er noe publikum vil få se mye til, forteller skuespillerne.

Skuespillerne Viktoria og Stian blir etter hvert også med i studio, og gjør stemningen enda bedre. De forteller litt om sketsjene, blant annet om en sketsj hvor Henrik skal være regissør for Fana barne- og ungdomsteater, og forestillingen ikke går helt som planlagt. Publikum vil få se skuespiller som utleverer seg på drastiske måter, noe som for oss i Studentmorgen høres svært fristende ut. Vi var så heldige å få en liten smakebit på en “Trøndervise”, som hører revyen til. Men for å høre hele sangen, må du ta deg turen til Fjøset!

Lytt til hva den energiske gjengen fortalte her:

En glad revygjeng på besøk hos Studentmorgen. (Foto: Ruth Mari Skulbru)
En glad revygjeng på besøk hos Studentmorgen. (Foto: Ruth Mari Skulbru)

Få med deg den hysteriske forestillingen!

Henrik, Viktoria, Stian og Jacob sier at det som motiverer dem mest, er den direkte responsen fra publikum. De elsker gode tilbakemeldinger, noe som gjør det hele til en fest. To forestillinger er allerede unnagjort, men revygjengen fortsetter denne uken med energiske show hver kveld. De forteller at de er svært fornøyde med helgens oppmøte, og håper på å se salene like fulle hver dag.

Mandags- og tirsdagsforestillingene er allerede utsolgt, men har du enda lyst til å se Jus-gjengens hysteriske “Le når du mener det!” har du fortsatt sjansen. Onsdag, torsdag og fredag denne uken vil det være forestillinger klokken 18:00. For mer informasjon om revyen kan du se arrangementet på Facebook .

Hør mer her:

Anbefalte artikler