Spillelisten uke 7

This content has been archived. It may no longer be relevant

Lower Dens – To Die in LA

Lower Dens består av Jana, Geoff, Abram og Will, og det hele startet som vokalist Jana sitt nye prosjekt. Bandet har drevet på i noen år, med et par utgivelser før deres kommende album “Escape from Evil” som slippes 30/31. mars Ribbon Music. To Die in LA er en indieklassiker, og du vil garantert sette den på repeat.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n78GkK7LC9Y&w=854&h=510]

Mild High Club – Windowpane

Mild High Club er Alexander Brettin sitt prosjekt, og Windowpane er hans debutsingel. Brettin holder til i Los Angeles og har bakgrunn som jazzmusiker. Han har jobbet med Ariel Pink og Silk Rhodes mens han samtidig spilte inn sin debut EP gitt ut på Stones Throw Records. Mild High Club gjør seg klar for en liten miniturné sør i California og skal blant annet spille med favorittene Meatbodies og Mac DeMarco. Kult!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/188332101″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Marika Hackman – Open Wide

Vi har hørt flere låter fra Marika Hackmans kommende debut, og Open Wide er en roligere, tyngre låt. Låten er mer psykedelisk, og vi får, tro det eller ei, litt Nirvana-vibber av denne låten. Marika Hackmans debutalbum “We Slept At Last” blir gitt ut 16. februar på Dirty Hit Records, et lovende album fra en lovende ung artist.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/189592257″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Little Shoes Big Voice – Smoke N’ Mirrors

LSBV er et Londonsband som spiller akustisk elektro-pop, og dette er et sukkerspinn av en låt. De gjør en god profil i England om dagen, og høster mye lovord, Smoke N’ Mirrors ble nylig kåret som “Track of the Week” av BBC’s Radio 1. Vi gleder oss til å høre mer fra små sko og store stemmer!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/188733949″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Anomie – So Long

Anomie er et nytt prosjekt fra Philadelphiabaserte Rachel Browne, tidligere vokalist og gitarist i bandet Field Mouse. So Long er hentet fra Anomie EP som ble til på en liten uke, og EPen kommer ut 10. februar. So Long er en digg punka låt og som får oss til å glede oss masse til mer.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/185067255″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cokko – Gesture

Cokko er Natalie Sandtorvs nye prosjekt, en ung pike vi kjenner fra bla. Wauwatosa duo. Med seg på laget har hun Marte Eberson fra Highasakite og Ole Mofjell, som jevnlig turnerer Europa og Japan. Gruppen har nylig spilt inn sitt debutalbum i Ocean Sound Recordings på Giske, og gjør seg nå klar for Europaturné. Dette er alternativt og kult, og Natalie har en særegen, rå stemme. Trigger digger dette!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/188177781″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ukens Låt: Tenderleaves – (I’ll Take That) California Blues

Kristiansandsbandet Tenderleaves har lang fartstid i musikkmiljøet, og ukens låt er hentet fra deres albumutgivelse nr. 5 i rekken, “Dreamweaver”. Bandet står selv for all produksjon og de hevder selv at de først og fremst lager album, og ikke enkeltstående låter. Denne låten mener vi står sterkt også alene, og vi anbefaler alle å sjekke ut albumet under:

Sjekk ut spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler