Gledesspreder: Februarfest

This content has been archived. It may no longer be relevant

Med sine fire korte uker, eller totalt 28 dager, eventuelt 672 timer eller 40 320 minutter, er februar den korteste måneden vi som følger den gregorianske kalenderen har. Selv om det bare er kort tid vi har februar, så er den full av små og større grunner til å smile litt ekstra, og her er et knippe av dem:

Morsdag – Søndag 8. februar er morsdagen dette året, og det er grunn god nok til å ringe hjem, gi sin mor en klem og kake, eller på andre måter vise at man setter pris på mammaen sin eller andre morsfigurer.

“Fifty Shades of Grey” kommer på kino –  Alle gleder seg nok ikke like mye til denne filmen, men de som gjør det er veldig klare for å se den, og fredag 13. februar er den endelig klar for det store lerretet.

Valentinsdagen – Allerede på lørdag er det tid for Valentinsdagen, så om du har kjæreste eller noen i kikkerten er dette en gyllen mulighet til å gjøre noe ekstra koselig sammen med en du er glad i.

Fastelavn – Årets “bolle med krem”-dag faller på søndag 15. februar, så husk å kjøpe inn gjær, fløte og melis så du kan overraske resten av kollektivet eller gode venner med nystekte boller. De er umulige å spise uten at kremen tyter ut absolutt over alt, så ha kameraet lett tilgjengelig og vips så har du bildet som vil skaffe deg mer likes og hjerter enn du trenger.

Jubileum på Kvarteret – Studentenes kulturhus Kvarteret feirer sine tjue år med en fullstappet jubileumsuke i perioden 16. til 20. februar.

Oscar-utdelingen – Når vi allerede er inne på film er det verdt å nevne at årets Oscar-seremoni finner sted 22. februar. Flere av de nominerte filmene går på kino nå, så man har flust av unnskyldninger til å tilbringe mye tid i kinosalen denne måneden. Les mer om årets Oscar-nominasjoner her.

Kakao og varme – Siden februar er den siste offisielle vintermåneden bør du fortsatt unne deg en kopp kakao i ny og ne, og kose deg under et varmende pledd når du kan. Bruk ullsokker og sov med varmeflaske. Sol, sommer og varme kommer alltid raskere enn man tror, og da er plutselig den slags for varmt til å være koselig.

“House of Cards” er tilbake – Netflix’ suksessrike serie “House of Cards” er tilbake med sin tredje sesong fredag 27. februar. Hele sesongen legges ut denne datoen, og helgen kan dermed lett settes av til et spennende seriemaraton.

Februar er den siste vintermåneden før desember er tilbake, så nyt kakaoen før det plutselig er sommer. (Foto: Synne Larsen)
Februar er den siste vintermåneden før desember er tilbake, så nyt kakaoen før det plutselig er sommer. (Foto: Synne Larsen)

 PS. Februar varer i 2 419 200 sekunder.

Anbefalte artikler