Ryktet forteller

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er ikke lett å være kjendis i dagens internettsentrerte samfunn. Samme hvor nitid du prøver å ivareta et image som stueren og ordentlig, så vil noen fange opp detaljer fra livet ditt som du ikke ønsker skulle komme frem. I mai i år var det verdens kanskje aller største artistpar, Beyoncé og Jay-Z, som plutselig befant seg i medienes søkelys av andre grunner enn musikken sin. På vei inn i en heis på Standard City Hotel i New York City fanget overvåkningskameraer opp at Beyoncés mindre kjente søster Solange gikk til angrep på Jay-Z med både hender og føtter. Sladresidene godtet seg, og rykteflommen antok størrelse av en mindre tsunami.

I ettertid har hverken Beyoncé, Jay-Z eller Solange kommentert hva det var som EGENTLIG skjedde, noe som har ført til at spekulasjonene om hva som lå bak konflikten bare har fortsatt. Er Jay-Z utro? Har han og Solange hatt et forhold? Hvorfor bare stod Beyoncé der? Spørsmålene er mange.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=a0F0VZakDx0&w=560&h=315]

Illuminatieffekten

Noen går så langt som til å mene at dette er et resultat av superkjendisenes påståtte involvering med den såkalte Illuminati-bevegelsen, en gruppe som etter sigende skal kontrollere hele verden i det skjulte. Tilhengere av konspirasjonsteoriene knyttet til Illuminati mener å ha gode beviser for at de fleste store artister egentlig bare er nikkedukker som gjennom popmusikken kontrollerer massene, og det er ikke bare Bey og Jay som skal være i deres rekker. Stort sett alle artister av et visst kaliber er å finne på listene over involverte, om de så er døde eller levende. Rapperen 2-Pac, som døde i 1996, skal først ha blitt beskyldt for å være en del av Illuminati – når han så ble skutt og drept, skal dette visstnok også ha vært Illuminatis verk. Man kan aldri vinne.

Liste over påståtte Illuminati-medlemmer

Twitterfeider

Andre kjendiser er ganske flinke til å skape rykteflom omkring seg selv. En av dem er den amerikanske artisten Azealia Banks, som fikk sitt store gjennombrudd i 2012. Hun slapp singler til massive kritikker- og publikumsbifall, og toppet NME’s “Cool List” i 2011. Forventningspresset ble kanskje for stort, for i ettertid har Banks vært flinkere til å gjøre seg bemerket på grunn av sin noe ukritiske bruk av Twitter, avlysning av konserter gang på gang i tillegg til å havne i munnhuggeri med alle fra Iggy Azalea til Ian Brown. Er hun helt stabil? Ryktene er usikre.

Gjenforening?

Ingen musikkverden er komplett uten at man stadig hører rykter om at en oppløst gruppe av internasjonalt kaliber skal gjenforenes. I ukens sending har Gorillaredaksjonen fått labbene sine på et så godt som bekreftet rykte om at et av verdens største og beste rockeband skal gjenforenes, fra ingen ringere enn hovedlåtskriveren og primus motor. Finn ut hvem ved å høre på sendingen!

Hør ukens Gorilla her:

Ukens spilleliste:

The Gossip – Standing In the Way of Control

Solange – Lovers In The Parking Lot

2-Pac – They Don’t Give A Fuck About Us

Azelia Banks – 2102 ft. Lazy Jay

Nina Hagen – ‘Stacheldraht’

The Good, The Bad & The Queen – History Song

High Flying Birds – In The Heat Of The Moment

Missy Elliott ft. Ms. Jade & Ludacris – Gossip Folks (Video)

Anbefalte artikler