I’m a fagget! You told me so!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne uken disker Gorilla opp med en helt spesiell sending. Det er nemlig duket for en helt egen  “homofili spesial”. Gorillaredaksjonen  ser på hvordan homofile har benyttet seg av musikk som et instrument mot fordommer, undertrykking og generell ignoranse.

Maiken tar for seg Wayne eller Jayne County og hennes deltagelse i alt som er kult på 60 og 70 tallet.  Du får delta i en transkulurell (no pun)  reise gjennom Andy Warhols teater til starten på punken i England.  Kaspar har som vanlig gravd grundig med internettspaden sin etter  hardcoretrivia. Han tar turen til Toronto og starten på queercore, via Texasgutta i MDC, Big Boys og The Dicks.  Torjus prater litt om intoleranse i amerikansk hip-hop og serverer fløyelsmyk r&b fra Frank Ocean.

Med andre ord en sedvanlig schitzosending fra Gorillacrew.

Spilleliste:
Hoax – Fagget

Halflings – Oi! Oi! We Fuck Boys

Homomilitia – Homophobia

Wayne County And The Electric Chairs – Fuck Off

Velvet underground – I`m Waiting For My Man

Big Boys – Brick Wall

MDC – Dead Cops/America`s So Straight

Los Crudos – Crudop Soy

Limp Wrist – I Love Hardcore Boys, I Love Boys Hardcore

Frank Ocean – Strawberry Swing

Le Tigre – Decaptacon

Anbefalte artikler