De utskjelte barna

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ingen stein skal forbli usnudd, ingen stemme skal forbli uhørt. Goth og emo er den svartkledde og luggkastende kusinen og fetteren som står og mulker borte i et hjørne på alle skoleballene. Denne uken blir de imidlertid gitt en stemme, i form av henholdsvis Karina og Kaspar fra Gorillaredaksjonen, og de kan få det til å skye over på himmelen i sin tristesse og smerte.

Vi leker oss med røttene fra glamrocken i starten av sendingen og beveger oss deretter videre gjennom klassiske band som Iggy Pop og Sisters of Mercy til helt ferske Lord Snow og Aske. Kaspar presenterer også det Oslobaserte plateselskapet Siste Sukk Tapes and Records, som i følge seg selv skal “take back that horrible three letter word” i Ukens Kjellerape.

Goth og emo – kusine og fetter (Foto: Maiken Andreassen)

Karina hyller gothens “eneste kvinne av rang” i Ukens Jane. Det blir snakk om drakter av belter og i Dolly Partonstil når vi hyller Siouxsie Sioux.

I tilleg kjører vi på med snakk om arkitektur, litteratur og hører du goth etter kan du også få med deg en referanse til Minor Threat.

Ukens spilleliste:

T. Rex – 20th century boy

Lord Snow – Corrective Conciousness

Iggy Pop – Funtime

Tuxedomoon – No tears

Rites of spring – Spring

Choirs – Speaking Fiction

Siouxsie and the banshees – Carcass

Aske – Tilgi

The Cure – Lullaby

 

 

Anbefalte artikler