UFO – Ujordisk Flyvende Objekt

This content has been archived. It may no longer be relevant

Våre første skritt inn i den 4. dimensjon

Jeg, (Dina) og Samson tar for oss det mest krevende du kan tenke deg for en student med logisk tankegang – vi drar på en UFO-konferanse.

Den internasjonale UFO-konferansen 2014 er ledet av blant annet Terje Wulfsberg og hans samboer. Dette er tredje gangen de holder en slik konferanse, men første gangen de har forelesere som enten er fra en annen planet, har kontakt med utenomjordiske eller har fått kunnskap gjennom disse.

Datoen er fredag 10. oktober. Vi går inn på First Hotel i Rosenkrantzgate, henter pressepassene våre, og finner en plass i et stort rom med over 100 plasser tilgjengelig. Alle plassene blir fort fylt opp, av hva som ser ut som helt vanlige folk, som om Jonas Gahr Støre skulle vært foreleseren.

Det første foredraget starter. En dame setter seg ned på podiumet, ser seg rundt og sier:

“Jeg heter Omnec Onec, og jeg er fra planeten Venus. Jeg flyttet derfra da jeg var 130 år, og kom til jorda i en 7 år gammel jentes kropp”.

Dere kan tenke dere vårt sjokk når det fortsatt var helt stille i salen. Ingen sa noen ting, og lyttet som om denne damen var en høyere makt. Omnec var vårt første møte med dette miljøet, og for å være helt ærlig, var det noe ut av det ordinære.

Dagen fortsatte med halvkokt kaffe og mange inntrykk på en dag. Vi får et intervju med arrangøren Terje Wulfsberg, og han forteller oss hva hele konferansen handler om. Hele følelsen av intervjuet blir fort at de snakker om at menneskeheten blir kontrollert av samfunnet for at regjeringene skal kunne skjule sitt samarbeid med utenomjordiske organisasjoner. Heldigvis har noen få mennesker fått kontakt med andre utenomjordiske individer som enten advarer eller oppfordrer til kontakt.

Utenomjordisk visdom?

Vi har snakket med 4 forskjellige forelesere som forhåpentligvis enten kan opplyse din interesse om det utenomjordiske og deres påvirkning på vår planet, eller hjelper deg å tviholde videre på dine synspunkter om “slike ting”.

Intervju med Helena Steiner-Hornsteyn, som kan se menneskers energifelt, og som jobber med å gjøre om negativ energi til positiv energi. Hun jobber med både mennesker og dyr, og har selv hatt mange interessante opplevelser med det utenomjordiske.

Intervju med Terje Wulfsberg som er en av arrangørene for dette årets konferanse. Han forteller om hvordan han ble interessert i det utenomjordiske, og hvordan det har utviklet seg til en hel konferanse.

10729006_10152359766962117_602004408_n
Terje Wulfsberg som holder tale til forsamlingen. (Foto: Samson Tolo)

Intervju med Robert Scott Lemriel som er forfatteren av boken “The Seres Agenda”, som er skrevet for å opplyse om hans erfaringer med det utenomjordiske og hans kunnskap om hvorfor de har kommet. Han snakker blant annet om hvordan individer, som ikke er fra denne verden, har mulighet for å influere den nåværende ødeleggende utviklingen.

Samson og Robert Scott Lamriel
Robert Scott Lamriel og Samson. (Foto: Samson Tolo)

Synsk radiovert eller kynisk kriminell?

Ted Mahr er vår siste interresante person fra konferansen. Han er radiovert i USA for programmet “Out of This World”, i Seattle. Programmet handler om utenomjordiske opplevelser og individer, og tar for seg alt mellom universet og jorda. Han har også over 20 års erfaring som synsk, og har spådd både meg og Samson i vår UFO-spesial sending.

Men etter at Samson hadde sluppet den koselige og hyggelige Ted av på flyplassen, dukket det nokså tvilsomme opplysninger opp om denne mannen. Et raskt søk på Google ga dette treffet; ” $10.000 WARRANT FOR TED MAHR”, der han er siktet for grovt bedrageri, forfalskning av underskrifter og ikke minst har jobbet som advokat ulovlig uten formelle papirer.

nettsiden hans er det mulig å få en gratis spåtime over Skype, hver fredag fra 11.00 – 13.00 (norsk tid).

Tips: selv om det kan virke fristende, ikke overfør penger eller oppgi kortnummer osv. til denne mannen.

Reisen tilbake til virkeligheten

Som dere forstår har det vært en tung helg for Vitenskrap med mange nye koselige mennesker, konspirasjonsteorier, ideer om høyere makter og spesielle evner. Både Samson og jeg drakk en del på fredag og lørdag for å si det sånn.

Det viktigste dere må huske derimot, i kontakt med et slikt miljø, eller slike opplevelser, er at du ikke skal dømme. Vi vet fortsatt ikke nok om disse tingene til å le ut hjernemassen vår av disse forskjellige folkene. Så ikke døm, men det er lov til å ha kritiske tanker.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler