KløverKnekt og Skarre R feirer med brask og bram

This content has been archived. It may no longer be relevant

Rapduoen KløverKnekt og Skarre R var på besøk hos Studentmorgen i anledning musikkvideoslipp til låta Null Null Stress.

– Jeg har hørt rykter om at det faktisk har blitt Bergens største musikkvideoproduksjon noensinne. Godt over 210 mennesker har vært med i produksjonen, både foran og bak kamera, sier KløverKnekt.

Duoen KløverKnekt og Skarre R, eller Kris Andre Drageset og Daniel Wiig Andersen, ønsker å være gode forbilder for de unge, og holder seg derfor unna de klassiske temaene innen sjangeren; dop, banning, halvnakne damer og penger.

Hør del 1 av intervjuet her:

Storstilt musikkvideoslipp

Musikkvideoen ble sluppet med brask og bram på Bergen kino fredag ettermiddag, og duoen forteller entusiastisk om tankene rundt hvorfor de ville ha en så storslått videopremiere.

Videoen ble vist i den største salen på Magnus Barfot. KløverKnekt forteller at gruppa Spetakkel har gjort det samme tidligere med låta Kem Rocker, og at den ble kjent blant de fleste rundt om i landet i sin tid. Gutta håper at deres låt nå kan få samme skjebne.

– Vi har et mål om å opptre på VG-lista neste år. Ikke nødvendigvis rundt om i hele landet, men VG-lista i Bergen hadde vært dødskult.

Videoen har innebært mye jobb for mange mennesker, og det krever mye plass og logistikk.

– Vi hadde en svær scene på Bryggen, og der var det kanskje 60-70 dansere ledet av Mix Master Cru. Vi hadde cheerleadere, buekorps, en svær turbuss, og en gedigen kran. Vi tok Bryggen den dagen for å si det sånn. Også har vi jo sperret av noen gater her og der i Bergen da, forteller Skarre R.

Hør del 2 av intervjuet her:

Mye som skjer fremover

KløverKnekt og Skarre R ble stiftet i 2010. Siden den gang har de sluppet flere låter, og i tillegg varmet opp for artister som A-Lee, LidoLido, Gatas Parlament og Robin & Bugge. Gutta kan også vise til seier i både ByTalent og UKM.

Bergensrapperene har mye på plakaten framover. For tiden jobber de med platen Mamma sier eg e flink, og håper den kommer ut før jul. For å få til dette jobbes det hardt.

– Vi var faktisk i studio en dag og holdt på helt til halv sju neste morgen, forteller KløverKnekt.

I tillegg går begge på musikkskole i Oslo, og har flere spillejobber rundt om i landet for tiden.

Duoen ble utfordret til å rappe på lufta. Dette ble de spurt om midt under sending, men stilte gladelig opp på det:

Se musikkvideoen til Null Null Stress her:

http://youtu.be/p-wT5ze6Quc

 

 

Anbefalte artikler