Hva er Innovasjon Norge?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hvert semester blir nye radioprogrammer lansert, hvorav de fleste baserer seg på underholdning eller informasjonsformidling. En gang i blant skiller et program seg ut i mengden  – et program som ønsker å gjøre hverdagen bedre for hver eneste nordmann, og det på en underholdende måte. Et program som har kombinert både underholdning og informasjon til noe vi i bransjen liker å kalle infotainment (= ett ord, sammensatt av to; information og entertainement).

LES OGSÅ: Nye programmer på eteren

Innovasjon Norge

Dette semesteret er det vi i Innovasjon Norge som har tatt på oss oppgaven med å forbedre din helt gjennomsnittlige hverdag. Nå tenker du kanskje: “Hva er Innovasjon Norge, foruten et fantastisk radioprogram?”og “Hvordan kan det forbedre hverdagen min?”

Hver episode av Innovasjon Norge består av et ekspertpanel som tar opp aktuelle problemer nordmenn sliter med, og kommer med de perfekte løsningene. For vi i panelet er tross alt eksperter. Alle våre løsninger er, etter avtale med regjeringen, lovpålagt og skrives direkte inn i grunnloven hver søndagsmorgen. Ettersom dette har skapt mye ekstra arbeid for regjeringen er dette noe de garanter ikke ønsker å kommentere i media og prøver naturlig nok å holde det hele hemmelig.

– Dette er det viktigste som har skjedd Norge siden vi fant oljen.

Politisk støtte

“Dette er det viktigste som har skjedd Norge siden vi fant oljen”, sier statsministeren, som forøvrig ønsker å være anonym, noe vi selvfølgelig respekterer. “Erna” (53) fortsetter: “Nå som vi har eksperter til å se på hvert problem, regner jeg med at løsningene kommer i fleng. Det er ihvertfall ikke negativt at de har hovedkvarter i min hjemby og Norges egentlige hovedstad, nemlig Bergen.”

Med anonym støtte fra selveste statsministeren av Norge, skulle en tro at dette ble ren plankekjøring rett til neste prisutdeling. “Først var planen å gi Edvard Snowden Fredsprisen, men nå som radioprogrammet Innovasjon Norge har startet ble valget adskillig vanskeligere”,  sier Thorbjørn Jagland i et uavhengig intervju med Reuters. Eller det var sikkert ikke det han egentlig sa, men det var det vi klarte å plukke opp fra hans meget knotete engelsk.

– Det er typisk norsk å høre på Innovasjon Norge!

Så om du ønsker en bedre hverdag, og vil være ekstra pliktoppfølgende, har du all grunn til å høre på Innovasjon Norge hver søndag klokken 10. Det er som Gro Harlem Brundtland aldri sier “Det er typisk norsk å høre på Innovasjon Norge!”

PS: Sjekk ut programsiden vår for podcaster og ikke glem å like Facebook-siden vår!

Anbefalte artikler