Toppkamp på menyen

This content has been archived. It may no longer be relevant

 

Jeg anbefaler deg ikke bare å se kampen fordi det er to av Italias største klubber. På sidelinjene står to trenere som har vært i begge klubbene og blitt vraket. Duellen på sidelinjen gir kampen en ekstra ingrediens.

Toppakamp

For Milan er dette deres første toppkamp på over et år. Milan var nemlig aldri bedre enn nummer seks i hele fjor. Inzaghi ser ut til å ha overført noe av hans eget engasjement som spiller over til spillerne, noe som gjør at Milan er serieleder før lørdagens oppgjør.

Juventus har funger som en velsmurt maskin og har vunnet ligaen tre år på rad. Antonio Conte og klubbledelsen var imidlertid uenig om veien videre. Førstnevnte pakket dermed kofferten og ble trener for Italia. Inn dørene har Massimilano Allegri ankommet, og tross sin forkjærlighet for 4-3-1-2 har Allegri holdt seg til 3-5-2 formasjonen til Conte.

Trenerne som ble kastet ut.

Hvilken mottagelse Allegri får på San Siro er usikkert. I sin første sesong ledet 47-åringen Milan til deres første ligatittel siden 2004. Med årene ble resultatene og spillermaterialet dårligere. Januar 2014 fikk Allegri sparken i Milan. Nå vender han altså tilbake som trener for Juventus, som er fienden. På den andre siden står en trener som gikk motsatt vei som spiller.

I 2001 ble Inzaghi solgt fra Juventus til Milan for å gjøre plass for Trezeguet. Hvem av de to som er den beste spilleren kan diskuteres, men ingen fotballspiller feirer mål som Fillippo Inzaghi. Uavhengig av hvilken klubb man holder med, kunne man aldri la være å glede seg over hvordan Inzaghi feiret hvert scoring, som om han hadde avgjort Champions League finalen med et kanonskudd fra 35 meter. Unntaket skjedde i 1995. Inzaghi gråt da hans to eneste ligamål for Parma kom mot gamleklubben Piacenza. Spørsmålet er om Inzaghi kan feire som bare Inzaghi kan etter lørdagens kamp.

Skader

Milan har startet sesongen med å spille morsom og attraktiv fotball. Juventus har vært sikkerheten selv og har ikke sluppet inn et mål siden april. For Milan er Diego Lopez, Alex og Saponara ute med skader. Deres beste spiller, El Shaarawy er tilbake i full trening og kampen kan også bli debuten for Fernando Torres som skal være skadefri. Med Vidal og Barzagli tilbake fra skade er det kun den gamle milanspilleren Andrea Pirlo som ikke er klar til kamp.

Kampstart: 20.45
Kanal: C-more.

 

Siste podcaster

  • Ingen esler, bare GOATS
    Tittelkampen i Premier league er tettere enn det har vært på lenge. I studio har vi en City, en Liverpool og en Arsenal fan. Vi snakker om tittelkampen og Simons England-eventyr. I studio: Kristiane Reigstad, Martin Primavera, Simon Harbo, Suheyb Isak Produsent: Marte Seeberg Følg oss på Instagram: @Offside_srib

Anbefalte artikler