Spillelisten uke 33

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. Allah-Las – 501 415

Allah-Las er fra Los Angeles, og bandet fant sammen da tre av fire medlemmer arbeidet ved den velkjente platebutikken Amoeba. Bandet debuterte i 2011 med singelen “Catamaran”, og året etter fulgte deres selvtitulerte plate. 501 415 er en kort men fin teaser til neste utgivelse fra Allah-Las, som vi gleder oss veldig til, for dette er veldig kult.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/151559733″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

07. Funky Penguins – Drowning

Sommerferien er over, og hva er ikke bedre enn å liste Bergens egne Akvarie-inspirerte band? Funky Penguins har siden oppstart i 2011 vært gjennom en hel bråte milesteiner, (selv kulturministeren har ristet på rockefoten til Funky Penguins) så hva blir neste?

22.august har de album-release på Garage, så vet du det.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/159403821″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

06. Ladada – Comets

Ladada – hva da da?

Ladada er Josiah Schlater fra Virginia Beach, en kar med fartstid fra band som MAE, We Are Trees og Jake Clemons. Joisah fungerer tydeligvis veldig godt på egenhånd, og har nettopp gitt ut sin første plate. Sjekk den ut på Spotify ‘a.

 

05. DYRISK – Story To Tell

DYRISK er Vetle Olsen fra Ålesund, og det er stort sett det vi har klart å finne ut av. På urørt-siden hans står det “litt alt, ganske dyrisk”. Låten Story to Tell fortjener en lytt, og vi nyter og holder øynene vidåpne etter mer fra denne unge karen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/161386484″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

04. The Belligerents – I Don’t Want To Be In Your Arms

Vi liker Australia, og denne festlige og fengende låten er med på listen på grunn av nettopp dette. Denne låten passer for eksempel godt til faddervors som det er så mange av rundt om i byen denne uken. Det er ikke uten grunn at The Belligerents kalles partystarterne fra Brisbane.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/161664276″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

03. Kolstø/Atlanter/Frøkedal – Stand Still

Det er klart at når Hanne Kolstø, Atlanter og Anne Lise Frøkedal slår hodene sine sammen, må det bare bli bra. De spilte sammen under åpningen til P13, noe som tydeligvis ga mersmak, både for musikerne og for lytterne.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/160804630″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

02. Ukens album: Jungle – Jungle

Jungle er en Londonbasert gruppe som ble startet av barndomskompisene Josh-Loyd Watson og Tom McFarland, som endelig, etter lang tid som anonyme, har vist oss hvem de er. Musikken beskrives som “midtempo 1970-style funk”, og med jungellyder, sirener og flere finurlige musikalske elementer, kunne vi ikke annet enn å digge deres debutplate så godt at den ble ukens album. Øya-publikummet digget dem, og du og kommer til å digge dem.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BcsfftwLUf0&w=640&h=390]

 

01. Ukens Låt: Whilk and Misky

Whilk and Misky er en duo fra London hvor Whilk produserer og Misky tar seg av vokal. Tekstene skriver de visstnok sammen, mens de drikker whisky og melk, såklart. Dette er semesterets første ukens låt, og kanskje årets siste sommerlåt?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/161084803″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Ukens spilleliste og mer til kan du høre på Spotify:

Anbefalte artikler