Studentvalget 2014: HF-listen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fra 29.april kan du som student stemme ved Studentvalget 2014. Frem mot fristen for å stemme 7. mai vil Studentmorgen presentere de ulike listene som stiller til valg ved Studentparlamentet og Velferdstinget. Her kan du stemme og lese mer om listene og kandidatene.

Mandag fikk Studentmorgen besøk av førstekandidat Pernille Reitan Jensen fra HF-listen.

Hvem er HF-listen?

HF-listen er en politisk uavhengig liste, som ikke er knyttet til et spesielt politisk parti. De jobber for saker som angår alle fakulteter, og ikke bare det humanistiske fakultetet.

De tre hovedsakene til HF-listen er mer praksisfag, studentlokaler knyttet til de forskjellige fakultetene og mer digitalisering av undervisningen. Hør Pernille utdype sakene her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/05/Hf-listen-presentasjon-av-saker.mp3]

 

Redd for alderdom og mammarolle

For å bli bedre kjent med Pernille som person, tok Studentmorgen en stalkerunde og fant informasjon skrevet om henne da hun var russ. Da vi konfronterte Pernille med dette, ble kinnene litt mer rosenrøde enn de hadde vært tidligere i intervjuet.

Buskerudjentene i studio var også spente på hvilken by i Buskerud hun synes var den vakreste, i og med at Pernille deler dette som hjemfylke med Johanna og Ingrid. Hør svaret hennes her:

Pernille funfacts

 

På tide å ta frem zaloflasken

Pernille fikk være med å avgjøre hvilket av to fylker som skulle komme videre i til kembofinalen i “vask munnen din”. I dag sto det mellom Hedemark og Møre og Romsdal. Pernille fikk etter hvert et sjokkert ansikt og hadde en klar favoritt. Hør hennes dom og hvem som gikk videre her:

Vask munnen din med pernille

Anbefalte artikler