Spillelisten uke 18

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. JMR – Pioneer of your Heart

Ukens hyggelige overraskelse er denne folk-inspirerte låten til JMR, Joshua Michael Robinson, fra Florida. Tidligere har vi hørt han i bandet The Careful Ones, men han har nå valgt å gå solo. Pioneer of Your Heart er første låt ut fra det kommende albumet American Hell.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/144759838″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

07. Plaid – Hawkmoth

Den elektroniske duoen Plaid (uttales Plad) består av Andy Turner og Ed Handley fra London, og låten Hawkmoth er hentet fra deres kommende album Reachy Prints som ble sluppet digitalt 18. april. Dette er deres tiende album, så duoen har vært i gamet en god stund med andre ord. Hawkmoth er Plaid slik vi kjenner dem.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/140351914″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

06. Tropic of Pisces – Marking

Tropic of Pisces er Oberhofer-gitarist Matthew Scheiners soloprosjekt, og han er nå tilbake med en ny tropidelica-funk-electro-pop singel. EP’en Drops of Symmetry slippes 13. mai.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/143595122″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

05. Limbic Void – Dark Future

Gustav Espenes er karen bak Limbic Void, som høstet gode kritikker for sin første singel Stay Strong (2013). Han leverer igjen en låt med deilige elektro-beats i kombinasjon med dystre og ærlige tekster.

04. City Calm Down – Pavement

City Calm Down er et elektronisk firemannsband fra Melbourne, Australia, som det har vært høye forventninger til etter deres Movements EP i 2012. Ut ifra låten vi har listet denne uken hører vi at bandet går i en riktig og spennende retning, så det er bare å følge med.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/145811268″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

03. Dark Bells – In Head

Australia har det med å spytte ut den ene psykedeli-rockeren etter den andre, og Dark Bells er blant dem. Vi har ventet på låtslippen i en måned, og endelig er den her. Vi håper den kan gi dere like mye glede som den gir oss.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/136460258″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

02. UKAS ALBUM: Oppkast ala Kart – Blind Høne EP – En Sneip

Til tross for kun 11 minutters spilletid får du på Blind Høne EP’en tre mektige spor med trønderrap av det gode slaget, med interessante tekster og låter som gjerne må lyttes til mer enn én gang før det sitter. Trønderrap til krampa tar deg.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/29164563″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

01. UKAS LÅT: Ondt Blod – Hvit Støy

Ondt Blod er Norges nye hardcorehåp fra Kirkenes. Hvit Støy er første låt ut fra bandets kommende EP (slippes 15. mai) og presenteres av Diamond Club og Loyal Blood Records. Ondt Blod er hardt og rått, og det er ikke vanskelig å forstå at bandet spilte opp til fulle hus under årets By:Larm. Det er ikke ofte vi lister musikk av slik kaliber, men denne uken var Hvit Støy en soleklar Ukens Låt. 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/143035108″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Ukens A-liste og mer til kan du høre på Spotify:

Anbefalte artikler