Hvem vedder Sondre med her?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Verdens deiligste turnering er i starten av sluttfasen og de store kampene kommer på løpende bånd. I onsdagens Offside-sending gikk debatten hett for seg om hvem går videre fra kvartfinalene. Spesielt en kamp viste seg å skape krangel og diskusjon i studio. PSG – Chelsea over to kamper er så 50/50 som det er mulig å få det.

Hør diskusjonen i studio her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Diskusjon-PSG-Chelsea.mp3]

PSG – Chelsea

Chelsea er på sin side mest sannsynlig det kjedeligste fotballaget som noengang har kommet seg til en kvartfinale i denne deilige turneringen. På den andre kanten står PSG, ett lag med et angrep som stinker både fyrverkeri og smellbonbonger. Likevel ser Alexander noe i Chelsea-laget ingen andre har fått med seg og går med på ett veddemål på 200kr om at de slår ut PSG. Sondre argumenterer for at spiller for spiller er PSG ett bedre lag, hva mener du?

Sannsynlige lagoppstillinger:

Chelsea (4-2-3-1)

Cech

Ivanovic – Terry – Cahill – Azpillicueta

Lampard – Ramires

Willian – Oscar – Hazard

Torres

PSG (4-3-3)

Sirigu

Jallet – Silva – Alex – Maxwell

Verratti – Motta – Matuidi

Cavani – Ibra – Lavezzi

PS: Denne nettsaken er skrevet av Sondre – og da er som alltid objektivitet utelukket.

Anbefalte artikler