(Ikke) Spis maten din!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Torsdag 27. mars gav Kroppslig seg selv en challenge. I en måned skal de fire som var i studio, Sondre, Jacob, Martine og Kari, holde seg til ulike måter å spise og leve på.

I løpet av den tiden skal vi dokumentere gjennom nettsaker og innslag på radio om våre nye matvaner har noen effekt på kroppen vår. Så gled deg til å høre om Martine blir dårlig i magen de gangene hun er i middagsbesøk, for hun skal nemlig være flexitarianer!

Utfordringene

Martine skal altså være flexitarianer. – Hva er det? Spør du kanskje. Jo, hun skal holde seg unna kjøtt, med mindre hun får det tilbudt i besøk eller lignende. Kommer hun til å merke forskjell de dagene hun spiser kjøtt og ikke? Blir dobesøkene lengre? Heng med videre, og finn det ut!

Jacob skal ha en hvit måned. Null alkohol på denne medisinstudenten! Kanskje blir det kjedelig, men kanskje får han også trent seg opp mot SK14?

Hurragutten Sondre har fått snopelov. Alt av snop, chips, brus, kaker, kjeks og så videre, skal bannlyses fra kosten. For en som er avhengig av New Energy, kan nok dette bli en prøvelse!

Kari skal være veganer i en måned. Altså skal hun ikke spise noen animalske produkter. Blir det isbergsalat og bananer i en måned? Hvordan skal hun klare seg uten Jarlsbergen? Forsvinner energien når burgeren går i bosset?

Så mange spørsmål!

Hør på sendingene hver torsdag fra 12-13 og heng med på www.srib.no/kropp og på facebookgruppen vår for å få svarene levert kontinuerlig gjennom den kommende måneden!

Hør klippet når vi fikk utfordringene her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/matchallenge.mp3]

Anbefalte artikler