SPILLELISTEN UKE 8

This content has been archived. It may no longer be relevant

8. Secret Company – Saviour

Secret Company er en Londonbasert kvartett som har brukt store deler av fjoråret på å covre låter av blant annet Temper Trap og CHVRCHES, og hvis du liker disse bandene faller nok også denne låten i smak.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/132812571″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

7. Avey Tare’s Slasher Flicks – Little Fang

Animal Collectives egne Dave Portner (Avey Tare) har fått seg band, og Little Fang er første låt fra det kommende albumet Enter the Slasher House, som slippes 7. april.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/133616036″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

6. Coasts – A Rush of Blood

Atter en catchy indiepoprock-låt fra nok et britisk band. Denne gangen fra bandet Coasts, som høster veldig mye positiv respons ute på verdensveven. Hvis du også er svak for catchy indie, er dette låta for deg. Debutalbum er innen rekkevidde, men ingen dato er fastsatt enda.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/133912288″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

5. Pär Basset – Time to Leave

Pär Basset har vært i gamet lenge, og var med i bandet Stålmenn som holdt på da vi enda var unge, mer presist fra år 1994 til 1998. Du har kanskje ikke hørt om Pär Basset før, og det hadde ikke vi heller før Time to Leave dukket opp under nyheter på NRK Urørt.

4. The Big Almost – Nom

The Big Almost sitt album “Mouth” er årets første utgivelse fra Klangkollektivet, og kollektivet har nå utvidet bergensstempelet sitt en smule da 2/3 av medlemmene er svenske. Improvisert, instrumental rock med vide rammer, sterke melodier og store doser synth er bare delvis skildrende stikkord her. 

 

3. Skatebård – Maridalen (Tôg remix)

Bård Åsen Lødemel er Bård’n bak Skatebård, og han har nå laget en remix av en tidligere listet låt til bandet Tôg, et band vi er glad i. Vi er også glad i Skatebård, og danser atter en gang til Maridalen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/134028229″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

2. UKENS ALBUM. O Martin – Silence Fiction

For bare noen uker tilbake listet vi låten In Hindsight, og nå som Silence Fiction endelig er ute, var det ingen tvil om at det måtte bli Ukens Album. O. Martin fra the Alexandria Quartet leverer nydelige perler av låter fra første til siste spor.

 

1. UKENS LÅT: Reptile Youth – JJ

Reptile Youth fra København slipper sin debutplate Rivers That Run For A Sea That Is Gone den 10 mars, og JJ er første singel ut. Reptile Youth er postpunk og synthpop rørt sammen til deilig dansbar postmodernistisk pop.  Vi gleder oss til både album og den forventede JJ-remixen Trentemøller skal komme med.

 

Hele spillelisten kan du høre på Spotify:

Anbefalte artikler