Ble du kåt?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Første program ut i konkurransen var Studentmorgen, og vi kan allerede røpe at det lover godt for fortsettelsen av konkurransen!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

Kriteriene

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig og blir vurdert ut fra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse:
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse:
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst:
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

 

Studentmorgen var første program i ilden og kom med novellen Hestegutten, lest av en mørk, dyp mannerøst:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/01/Hestegutten-Erotisk-novelle-av-studentmorgen.mp3]

– Hestegutten –

-20 kroner for pilsen!!! Jeg var overrasket over at det i det hele tatt var lov å selge alkohol så billig på et utested. Meldingen fra Trude i faddergruppen min kom akkurat på det tidspunktet der jeg vippet mellom bytur og sofasliting. Det var vinter i luften. Den først snøen hadde allerede falt, men smeltet bort igjen og gitt byens innbyggere det vestlandske slapseføret som gjør brosteinen så vanskelig å gå på. Triste greier for en østlending vant med bælkalde vintre og hardpakka snø som knaka under skoene. Jeg varmet vannet i den sølvgrå vannkokeren mamma hadde donert til kollektivet og helte det over den siste nuddelpakken. Jeg hadde i utgangspunktet ikke kapital til å henge meg med på en fuktig bytur med vennegjengen, men jeg var svak for gruppepress og ikke den vanskeligste å overtale. Klokken var allerede rukket å bli syv så jeg hadde en time til jeg skulle møte de andre utenfor Studentsenteret for felles avmarsj retning Kaos.

-Jeg har aldri hatt tilfeldig sex i Bergen!! Anne så seg lei den trege konsumeringen og dro i gang drikkelek. Typisk Anne. Hun var som oftest den som «passa» ut først på fester, og var mer glad i sprit og drinker enn tamme beger med Hansa og i dag var ingen untak. Mojitoen sklei ned på høykant da hun og alle de andre så seg nødt til å drikke for å bekrefte det vi allerede visste. Tilfeldig sex var ikke helt meg, da jeg alltid har vært så bortskjemt med langvarige kjæresteforhold. Jeg likte å bli kjent med gutten før jeg tok for meg noe som helst, selv om de som kjenner meg vet at jeg har en ellevill fantasi og ofte bli omtalt som vennegjengens mest «kinky». Kjæresten min, eller eksen som det nå var blitt, hadde dratt i militæret i det jeg bestemte meg for å studere, og vi ble begge enige om å ta en pause fra forholdet og heller finne tilbake til hverandre da han var dimmitert. Jentene kastet et overraskende blikk på meg. De hadde nok forventet at jeg skulle ta meg en slurk i plenum med de, men jeg så meg ikke nødt til å forsvare meg selv og trakk lett på skuldrene.

Kvelden gikk og promillen var stigende. Trude sendte melding til til Alex. Han gikk på NHH og de hadde hooket opp i fadderuken opptil flere ganger. Alex var på vei til Tidi med noen kompiser og Trude virket giret på å dra bort. De andre jentene hadde exphil dagen etter. Den tidlige forelesningen. De tok på seg jakkene og ranglet hjemover i det jeg og Trude satte kursen mot Lille.

Strømpeboksen hadde allerede begynte å revne. Helvete. Disse strømpene tappet kontoen min for penger. Hver bidige helg måtte nye kjøpes, og de revnet like fort hver gang. De ga meg et slutty uttrykk og fikk meg til å føle meg frekk. Vi satte oss ned ved bordet til Alex og den vanlige hilserunden ble tatt uten at noen husket et eneste navn. Samme regla hver gang. Kun en formalitet. Fuck det her, tenkte jeg. Jeg kom litt i prat med han ene, han drev med sprangridning. Jeg var selv hestejente og hadde hatt en fjording på fôr siden jeg var 11. Vi fant raskt tonen. Han gikk i baren og spanderte i hytt og pine, det var tydelig at han var ute etter noe. Trude og Alex gikk nærmest ned på hverandre inne i kroken på dansegulvet. Det hele ble en pinlig affære, og han jeg pratet med, «hestegutten», tok meg ømt på skuldrene og spurte om vi skulle stikke et roligere sted hvor vi kunne prate og bli bedre kjent med hverandre. Vi endte opp på Kvarteret. Der var det hvertfal rolig nok, og ølprisene var ikke merkbart mye høyere enn de stedene vi hadde vært tidligere på kvelden. Vi drakk og koste oss og irriterte oss grønne over alle de jæla nerdene som rusla rundt der, med dyreører og kapper. Det var tydeligvis en rollepsillgjeng som hadde funnet det for godt å blande alkohol og kostymer. En fryktelig dårlig kombo. Hestegutten la plutselig hånden på låret mitt. Jeg skvatt. Hva faen er dette her for noe, tenkte jeg inni meg. Holdt helt kjeft. Han begynte å føre den oppover de ushavede ridelåra mine. Jeg følte meg skitten. Jeg tok håndene hans vekk og albuen hans skumpet borti pilsen min så den velvet utover skjørtet mitt. Herregud så våt jeg var. Jeg løp inn på toalettet og begynte å tørke det grønne miniskjørtet med en rull papir som lå ved vasken. Han banken på døren og spurte om det gikk bra. Jeg lukker opp døren. Angret med en gang. Han kom inn.

Klærne fløy av. Jeg ble varm og litt rød i kinnene. «Så stor den er», utbrøt jeg og pekte på det hårete fødselsmerke han hadde på magen. Det var litt ekkelt, men jeg tenkte ikke noe mer over det. Han kysset meg intenst på halsen. Var i fyr og flamme nå, tok tak i de hullete strømpebuksene mine og reiv de av før han gikk ned på kne og borret balkan-nesa si inn i underlivet mitt. Jeg klynket, stønnet og jeg var der snart. Like før jeg var i ferd med å komme, reiste han seg opp, vippet den senete penisen sin ut av gylfen på høyvannsbuksene sine. Han tok hardt tak i meg og brakk med ned over vasken på handicapdassen. Jeg skreik. Pikken hans fylte meg opp nedentil og saftene våres skapte en rar aroma i det trange rommet. Herregud, jeg følte meg skitten. Vi fant takten og han satte opp tempoet. «Herregud så deilig du er» sa han. Jeg merket på pusten hans at han nærmet seg klimaks og dro pikken hans ut av meg, før jeg satte meg ned og ga han en real avsuging til han kom i munnen min. «Asparges», tenkte jeg i det jeg svelget satsen i en slurk. Svette og ekle utvekslet vi telefonnummer, før jeg la på sprang hjemover. Jeg gleder meg til «jeg har aldri» neste helg.

Vurdering:

Drøyhet: 0
Kåthetsfremkallelse:
3
Opplesning og innlevelse:
7
Skrivekunst:
5

Hot or not? Hva synes du? Si din mening i kommentarfeltet under.

Anbefalte artikler