Madam klar for jam

This content has been archived. It may no longer be relevant

Allerede forrige onsdag ble prosjektet sparket i gang, med bandet Snö som åpningartist. Hver onsdag frem mot sommeren vil en nye artist få prøve seg som åpningsnummer, før scenen åpnes for den spontaniteten og eksprimenteringen en jamsession skal ha. I tillegg vil husbandet bidra på alle arrangementene.

Mannen bak det hele heter Finn David Pavels Førsund. I tillegg til selv å spille i husbandet, har han også stått for booking av alle de 20 arrangementene denne våren.

Hør smakebiten Finn serverte live i Studentmorgen:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/01/Finn-David-Pavels-live-22.01.mp3]

Hardtslående svermeri

Kveldens åpningsartist er de hardtslående gutta i Sverm. Deres miks av hardcore, metal og punk har allerede skaffet dem oppvarmingsjobb for artister som Satyricon, radiospilling og en påtroppende norgesturné med flere lovende norske artister i februar og mars.

Dette er brutalt catchy, skyter Finn David inn som beskrivelse av musikken deres.

Hør hvordan den akustiske versjonen av Sverm hørtes ut live på Studentmorgen her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/01/Sverm-live-i-Studentmorgen-22.-januar.mp3]

På tross av den harde musikkstilen, beskriver Finn David bandet først og fremst som en koselig og “knallgod gjeng”, i tillegg til å være et hardtarbeidende og lovende band.

– Jeg kan ikke huske sist gang et hardcore punk-band sto på scenen på Madam Felle, og på den måten bidrar Sverm til den bredden jeg ønsker på åpningskonsertene, forteller jamverten.

Hør hele intervjuet med Sverm her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/01/Intervju-med-Sverm-22.-januar.mp3]

Talentblomstring

Et av målene Finn David har satt seg for prosjektet er å slippe frem noen av de nye talentene den bergenske musikkscenen har å by på. En av artistene han har størst tro på er Elén Amalie, som gjester Madam Felle 26. februar.

Bergensjenta har så vidt rukket å bli 18 år, men hennes singer/songwriter-låter imponerer med en stemme som gir frysninger på ryggen og klump i halsen.

Selv om hun bare er 18 år, høres det ut som hun har gjort dette i femti år når man ser henne spille, sier Finn David henrykt.

Det er likevel ikke bare de forhåndsbookede artistene som skal få utfolde seg utover våren. Scenen kommer til å være åpen for musikere som vil jamme og og eksprimentere.

Hør hele intervjuet med Finn David her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/01/Finn-David-Pavels-intervju-22.01.mp3]

Anbefalte artikler