Verdensmestrene

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vinteren har for alvor inntatt min kjære hjemby Bergen. I hvert fall for denne uken. Dermed ser det ut til at rekorden om å være Norges våteste by ryker dette året igjen. Kjipt. Spesielt med tanke på at det var World Records Day i helgen, i regi av Guiness World Records (GWR).

I anledning rekorder og rekordforsøk tenkte vi dermed at vi selv kanskje kunne slå noen rekorder i løpet av sendingen. Etter mye surfing på diverse nettsider klikket vi oss inn på GWR sine nettsider. Her fant vår kjære programleder Synne Larsen to gamle rekorder vi nå skulle prøve å overgå – live på radio.

Dopapir uten fartsgrense

Først ut var Aleksander som skulle prøve å rulle ut en dopapirrull med én hånd på under ni sekunder. Til tross for mangelfull øving i løpet av helgen, samt lite erfaring med sportsgrenen fra tidligere, stilte mannen fra Florø seg meget positiv til å slå den gamle rekorden.

Hør hvordan det gikk:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/11/Converted-rekordforsøk-dassrull-18.11.13.mp3]

Lovlig grådighet

Dagens andre rekord som skulle knuses involverte grådige menn og muffins. Det hele gikk ut på at Aleksander og undertegnede skulle prøve å spise hver sin muffins med hendene på ryggen, samt at muffinsen fortsatt skulle ligge i formen sin. Den gamle rekorden var på 24 sekunder. Martin –  kjent matelsker og person med glupsk appetitt av utenomjordiske dimensjoner – stilte seg selvfølgelig meget positiv til rekordforsøket. Selvtilliten til bergenseren sprengte barometeret mer enn vanlig. Aleksander hadde en mer nøktern tilnærming til det hele, da han allerede hadde et rekordforsøk bak seg.

Hvordan det hele gikk kan du se under:

Har du noen gang satt noen rekorder?

Anbefalte artikler