Tatoveringer du bare må ha

This content has been archived. It may no longer be relevant

Grenseland har diskutert fenomenet tatovering, som tar mer og mer av. Når du tar en tatovering har du den stort sett resten av livet, og da er det viktig å finne den rette for deg. Vi guider deg her gjennom jungelen av tatoveringer.

Ansiktstatovering

Hvorfor bruke sminke når du kan tatovere ansiktet? Dersom du har en slik tatovering har du ikke lenger behov for sminke. Tatoveringen framhever dine vakre ansiktstrekk, gjør livet enklere og du vil få den oppmerksomheten du ønsker.

Tatovering av en tekst

Tatoveringer av små tekster er i vinden som aldri før. Grunnen til det er at folk trenger å bli minnet på at de bare lever en gang, og at de må leve hver dag. YOLO med andre ord. Andre ønsker å understreke at de har ”NO RAGRETS” eller elsker ”deaf metal”. Dersom du er redd for å glømme fødselsdatoen din, vil vi anbefale å tatovere den en synlig plass på kroppen. Da har du en mindre ting å huske på.

Har du lyst til å være hemmelighetsfull og kul? Hvorfor ikke ta en tatovering med kinesiske tegn. Ingen forstår hva som står der og du kan bestemme selv om du vil dele det med dem som spør. Det er ekstra kult om det står “fuck” på kinesisk, det vil være poulært om du drar på ferie i Kina.

Det ultimale vil være om du tatoverer navnet på kjæresten din etter bare å ha vært sammen i 24 timer. Han/hun vil nok bli så smigret at dere lever lykkelig sammen i alle deres dager.

Nach-tatovering

Dersom du lengter etter en icebreaker, hvorfor ikke bare ta en nach-tatovering? Den kan du vise fram på nach, du blir nachkongen/dronningen og det vil tiltrekke det motsatte kjønn.
Her er det tre tatoveringer som skiller seg ut som de beste.

Den første er en tatovering på magen. Det skal være en katt som står med bakdelen til, slik at navlen din blir kattens anus. Det ser ekte ut, du kan stikke fingeren din i kattens anus og hvem liker vel ikke katter? Den andre tatoveringen skal du ha rundt din anus. Det skal være en brødrister, slik at når du gjør nummer to, kommer det ”brød”. Med denne tatoveringen kan du vise tidenes partytriks. Den siste tatoveringen er beregnet for jenter. Den skal være plassert på det kvinnelige kjønnsorgan. Tatoveringen er en automat, der det står ”insert coin”. Man må altså betale for at det skal bli noe action.

Resultat

Det er viktig at man tar tatoveringer hos de beste tatovørene. Disse finner du på Kos eller i Aya Napa. Det anbefales at du tar tatoveringen etter ti shots, to vinflasker, fem øl og to Cosmopolitans. Da vil du få det beste resultatet, med tanke på vurderingsevne, og du vil garantert bli fornøyd. Det er kult om du drar med deg en gjeng på minst 10 jenter/gutter som psykisk støtte. De burde også ha drukket den anbefalte drikkemengden for å kunne komme med best mulig støtte.

Siden du nå har fått de aller beste tipsene fra Grenseland, er det bare å sette i gang. YOLO.

Grenselands sending om tatoveringer kan du høre i sin helhet her. Der får du flere supre tips!

Anbefalte artikler