Psykt lykkelig

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er to gira, glade og overraskende våkne psykologi-skuespillere som er klare for en nært forestående revypremiere. Mikjel Gjernes og Atle Fosvoll har såvidt litt tid mellom to revy-øvelser til å snakke mer om det publikum snart får se. Lørdag 28. september er premieredatoen for høstens pyskologirevy, og med et ordspill i særklasse til tittel, kan vi ikke annet enn å glede oss.

Premiereklare

– Det er mye ekstra finpuss den siste uken. Med en revy vet man jo aldri hvor man er før cirka to sekunder før premieren, smiler Mikjel.

Guttene er glade for at de nærmer seg et ferdig produkt. At revyene har premiere om høsten er nemlig ikke normen blant fakultetene.

– Vi er veldig tidlig ute, eller veldig sent ute. Det kommer an på hvordan man ser det, ler de.

Atle innrømmer til slutt at de faktisk er veldig sent ute. På grunn av variable resultater og labert engasjement de foregående årene ble streben etter den perfekte og ultimate revy mer tidkrevende enn først antatt.

– Vi hadde cirka ingenting, forteller Mikjel.

–  Når våren kom hadde vi ikke et bra nok produkt. Så istedet for å gjøre noe halvveis, valgte vi å utsette det. På denne måten kan vi føre tradisjonen med et godt sluttprodukt videre, fortsetter Atle.

Instagramsamfunn

Årets psykologirevy har fokus dagens samfunn. Sosiale medier, en guide til det perfekte liv, og hva som vil gjøre deg psykt lykkelig er bare tre av temaene som vil bli dramatisert på Kvarteret gjennom revyuken.
Med entusiasme i stemmen er både Atle og Mikjel ivrige etter å fortelle mer.

– Man får en rask innføring i studentlivet. Mange sketsjer spiller for eksempel på dette med vors, og hvordan vorset alltid må dokumenteres på Instagram. Og så er det en liten guide til livet generelt. 

100 kroner for en opplevelse man sent vil glemme er ingen stor pris. Revyen er visstnok psykt lykkelighetsskapende, og vil forhåpentligvis gjøre at flere får lyst til å bli med på neste års revy.

Hør hele intervjuet med de to revyskuespillerne her:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/psykt-lykkelig.mp3]

Kjendis på Høyden

Atle Fossvoll er godt kjent med revygamet, mens Mikjel Gjernes er noe ferskere. Det å være revyskuespiller er for de aller fleste en hobby forteller guttene og kjendisstatus på høyden er foreløpig godt nok. Derimot legger de ikke skjul på at dersom de hadde fått tilbud om å være profesjonelle revyskuespillere så hadde de ikke sagt nei.

– Det finnes ingen bedre følelse enn den man har etter en revy. En bra revy vel og merke. Når folk kjenner deg igjen på gaten, og man får den anerkjennelsen man fortjener, ler Atle.

Det er ikke kun som skuespillere guttene viser talent. Atle er i tillegg administrativ leder, og Mikjel har vært skrivesjef.

– Han har skrevet omtrent 90 prosent av materialet, så hvis det er dritt, da er det din skyld, påpeker Atle til sin kollega.

– Man finner jo ikke skikkelig ut av sketsjene før man har prøvd det foran et publikum, forsvarer Mikjel.

En etterlengtet A

Etter å ha jobbet med en revy over så lang tid har man et visst press til å gjøre det bra. Psykologistudentene er normalt vant til å strebe etter en A i studiene, men før premieren på “Psykt lykkelig” er det en annen A som står i fokus.

– En A hos Studvest. Det er det vi gleder oss mest til!

Over halvparten av billettene er allerede solgt, men Studentradioens lyttere har mulighet til å ta med seg to billetter helt gratis til premieren den 28. September klokken 17.00, på Kvarteret.

–Ta med deg en venn, ta med en jentevenn, eller en guttevenn, oppfordrer Atle.

Alt du trenger å gjøre er å sende en melding til 1963 kodeord srib og fortelle hva som gjør deg psykt lykkelig!

Anbefalte artikler