Den Elleville Festen er rett rundt hjørnet

This content has been archived. It may no longer be relevant

Plutopop slo av en prat med manager og konsertarrangør Mikal Telle om Den Elleville Festen i helgen. Det er hele ni år siden forrige gang Den Elleville Festen har herjet i byen vår, og det er et tett og spenstig program vi kan vente oss på USF Verftet førstkommende lørdag.

–Vi har 21 band og artister, og hele 15 DJ-sett på plakaten, sa Mikal Telle da han gjestet oss i Plutopop på onsdag. (se lineupen nederst på siden)

– Hvilke artister skal du få med deg, Mikal?

– Jeg skal faktisk prøve å få med meg alle, ler Mikal med stjerner i øynene. Denne uken har vi sluppet en singel med Vilde Tuv, og vi skal jo slippe et album med Chris Holm nå på fredag, så det blir veldig gøy. Blood Command er jo et av mine hjertebarn, så det skal jeg få med meg.

Mikal Telle er manager i Made management og jobber med artister som Razika, Sondre Lerche og Blood Command, m.fl.

-Har du lært noen triks i denne bransjen?

– Bransjen her i Norge er jo ganske liten. Det som er det viktigste for nyetablerte bransjeaktører er å ta økonomibiten sin på alvor helt fra starten av. For artister er det jo veldig viktig å være artist også, ikke slutte å være kreative, men for alle som skal gjøre businessen bak, er det veldig viktig å være ryddig. Det tok meg 15 år å lære det, så det er lurt å starte med en gang.

Den Elleville Festen går av skaftet nå på lørdag på USF Verftet. Du finner Facebook-eventen her. Det er fortsatt noen ledige billetter igjen til dette arrangementet, så vi oppfordrer alle til å hive seg rundt og skaffe seg inngangsbillett før det blir utsolgt.

 

Hør hele intervjuet med Mikal Telle her:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Mikal-Telle-intervju.mp3]

 

Kjør deg opp med noen av artistene

Vilde Tuv, Studio kl. 20.00:

Ungdomskulen, Røkeriet kl.20.30

Blood Command, Røkeriet kl. 22.00:

Kakkmaddafakka, Røkeriet kl.23.15 :

 

 Her kan du se alle artistene som spiller på Verftet på lørdag:

den elleville festen

Anbefalte artikler