Dette skjer på Phonofestivalen i dag

This content has been archived. It may no longer be relevant

Under den tredje dagen av Phonofestivalen 2013 inviterer vi til et bredt spekter av kultur- og samfunnsarrangementer, og ikke minst konserter!

Phonofestivalen handler ikke bare om musikk, men også om det som er visuelt bra. Derfor er vi svært glad for å kunne presentere vår egne kunstutstilling. Vi ønsker å belyse den talentfulle og lokale skaperkraften som finnes i Bergen sitt kreative miljø.  Festivalkunstner Simen Langeland og andre kunstnere – som bl.a. Anders Røkkum – stiller i år ut på festivalen.

I dag åpnet Phonofestivalen med, som vanlig, festivalradio fra Studentradioen i Bergen i Stjernesalen på det Akademiske Kvarteret.

 

Girls Names spiller i kveld

Girls Names debuterte i 2011 med Dead to Me, et noise-pop-album som blant annet fikk 7.3 av Pitchfork. Men som vokalist og frontmann Cathal Cully sa like etter lanseringen: ”Dead to Me literally was dead to us by the time it was committed to wax”. Resultatet ble et helt nytt liv og en helt ny sound som passet regntunge Belfast og Bergen mye bedre enn den surfeinspirerte rocken på debutalbumet.

Det er nesten så vi krysser fingrene for at himmelen åpner seg, og at tunge regndråper slår taktfast mot rutene til Teglverket når Girls Names gjester Bergen og Norge for første gang i kveld klokken 00:00 i Teglverket.

 

Kaja Gunnufsen

24 år gamle Kaja Gunnufsen er en kontroversiell låtskriver med sine ufiltrerte, ironiske og tidvis triste  og melankolske norskspråklige tekster. Kaja gir folkpop-sjangeren et nytt og spennende ansikt der hun leker seg fritt med musikalske harmonier og lyriske gullkorn.
Kaja spiller i Teglverket klokken 22:30 i kveld.

 

MUSIKKPROGRAM

20:30 Unnveig Aas

21:00 Interwine

21:00 Cold Mailman

21:45 Ingvild Østgård

22:00 Johanna & Evolusjonen

22:30 Kaja Gunnufsen

23:00 DJ: SRIB

23:00 FolkE

23:15 Lint

00:00 Girls Names

00:30 Hubbabubbaklubben

01:30 Rytmeklubben

 

KULTURPROGRAM

Festivalradio i Stjernesalen klokken 19:00.
Samtale: ENO

Lørdag 14. sept. Kl. 19:15 Teglverket

ENO er et musikkmagasin som ønsker å vekke til live entusiasmen ved det å skrive og det å lese om musikk. I de ulike samtalene som finner sted på Teglverket kl. 19:45 hver dag vil vi få innblikk i musikkmiljø, historier, og overraskende og grundige analyser. Konfliktmusikk og eksplosiv musikkhistorie skal på blant annet banen.

 

Litteratur i Stjernesalen klokken 20:30 og 21:45

Kulturdrops Lørdag 14. sept. kl: 20:00 Grøndahls
Phonofestivalen inviterer til noe som skal gi en god smak av kultur, med en ekstra smak av kos. Det er noe som er perfekt å dele med andre, så ta med en venn, få en venn og ha det gøy! Kanskje du til og med lærer noe nytt?

Studentradioen møter FIN magasin Lørdag 14. sept. kl: 21:00 Stjernesalen
FIN er et helt ferskt magasin som ble lansert høsten 2011 av Maren Mosaker og Stine Fantoft Berg. Sammen med et knippe dyktige bidragsytere ønsker de å rette søkelyset mot spennende og innovative mennesker som brenner for det de driver med. Studentradioen i Bergen møter de til en liten samtale om magasinet. Hvordan er det å starte opp sitt eget magasin i en allerede vanskelig bransje?

Billetter til Phonofestivalen kan du kjøpe her

 

(Foto: for Phonofestivalen, Synne Larsen)

Anbefalte artikler