Blåtorsdag

This content has been archived. It may no longer be relevant

Valgdagen er forbi, og den borgerlige seieren er et faktum. Det er en dårlig skjult sannhet at det gjennomsnittlige gorillaredaksjonsmedlem ligger parkert godt ute på venstresiden, og at redaksjonen ikke følger noe objektivitetsprinsipp.

Den dårlige stemningen klarer vi selvfølgelig ikke å la være å dra med oss inn i studio, men vi får også storfint besøk fra noen av Bergensbølgens fineste. Ingen ringere enn Njål Paulsberg og Matias Tellez fra Put Your Hands Up for Neo-Tokyo har gjestet oss i studio. De serverte liveversjoner av materialet sitt så pertentlig presentert at det høres ut som det er rett fra mixepulten.

Hør intervjuet med Njål og Matias her: [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Gorilla-Intervjuer-Put-Your-Hands-Up-For-Neo-Tokyo-MED-SANGER.mp3]

PYHUFNT hos srib
 
Njål og Matias tok seg også tid til å håndplukke noen bunker CD-er fra studentradioarkivet. Disse kan bli dine helt gratis når SRiB gir bort hele CD-arkivet sitt Lørdag 14. september i Stjernesalen. Fra Njål, Matias og SriB Fot with love. Foto: Torjus raknes

 

Redaksjonen tar seg også en pause fra de dystopiske tankene, når de håpefullt stirrer inn i den nærmeste fremtiden. Fredag den 13. er det nemlig klart for livesending med Gorilla i Stjernesalen på Kvarteret. Ta med alle du kjenner for en aften spekket med spennende gjester og nydelig musikk. Kulturviter Anette Basso, Admir Korjenic fra plateselskapet Maksimal, skramlepop-opplevelsen Hjerteslag og ikke minst Gøteborgbandet Makthavarskan prater live med oss fra Kvarteret, når vi snakker nye greier i anledning Phonofestivalen.

Hør reprise av ukens sending her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Gorilla-sendinger-Valgblues-og-Put-your-hands-up-for-neo-Tokyointervju.mp3]

 

Ukens spilleliste:

Dead Gerhardsens – Nokon står på utsida

Lyckliga kompisarna – Dricka sprit och halda kjeften

Chumbawamba – Enough is enough

Put your hands up for Neo-Tokyo – State of no connection

Put your hands up for Neo-Tokyo – Blood of the brethren

Fine young cannibals – Blue

Hjerteslag – Lasaronens vår

Massgrav – Kom ihåg va du röstar på

Strebers – Högervindar

Rikets Crust – Anarkoprimitiv

 

Gorilla hører du hver torsdag kl. 13-14 på Studentradioen. Podcast finner du her.

Toppfoto: Audun Tvetene Sæter

Anbefalte artikler