Animal Crossing: New Leaf: Vaske ut, flytte inn

This content has been archived. It may no longer be relevant

Spillets tematikk passer som hånd i hanske for min tilværelse akkurat nå: jeg er nemlig selv på flyttefot. Det finnes nemlig mange paralleller til mitt eget liv i dette spillet når jeg nå vasker meg ut av min gamle bopel her i Bergen.

Du får unnskylde meg om jeg blander disse verdenene.

Jeg starter dagen med mine plikter som borgermester. I dag har vi fått en ny innbygger, og min forgjenger er innom byen for å si hallo. Vi har et hyggelig møte, selv om han selvfølgelig kunne kommet litt senere. For eksempel etter at de andre i byen hadde stått opp. På vei tilbake fra nevnt møte tar jeg en tur innom kontoret før jeg tenker å begynne på vaskingen av badet.

Der kan sekretæren min fortelle at jeg nå har fått løyve til å drive som ordfører.Endelig, jeg har tross alt ventet i tre dager. Vente kan forresten badet gjøre også.

animal-crossing-new-leaf-girl-seasons-trees-beanie-hat-accessory-screenshot

Jeg setter i gang et byggeprosjekt. Brannsikkerhet er viktig for meg så jeg lager en brannhydrant, men før det kan sette i gang må jeg vente på at folk skal donere penger til prosjektet mitt. Med andre ord betyr vel det at jeg må sette i gang med ett visst annet prosjekt også – badet.

I dass

Med hodet i dass tenker jeg at det skal bli fint å bli ferdig med dette her så jeg kan gå “all inn” som ordfører, og at jeg aldri, aldri skal la byen min bli like skitten som det leiligheten er nå. Tilbake i byen, bestemmer jeg meg for å selge unna all fisken jeg fisket forrige kveld. Det blir en del turer til og fra butikken, men jeg ender opp med masse bells, som er valutaen der.

Etter det tusler jeg bort og ser hvordan det går med brannhydranten. Ingen penger betalt ennå. Fuck det, jeg har råd. Se på denne brannhydranten som en gave til byen.

Før jeg går i gang med kjøkkenet signerer jeg en lov om at natterangling er påbudt. Kjøkkenet tar evig lang tid, og jeg lurer på om jeg selv skal ty til natterangling – et høyt alkoholinntak trengs nok for å glemme alt om denne forbanna nedskrubbinga.

animal-crossing-new-leaf-tom-nook-3ds-screenshot

Jeg er akkurat ferdig med de to verste delene av leiligheten, og det er ikke stort mye igjen å gjøre som ordfører heller. Jeg roer den ned med litt fisking i elven, eller kanskje jeg skal fange noen insekter. Slik fortsetter jeg i slagene mellom vasking av stue, soverom og gang.

Jeg er ferdig med en hard dag med vasking og en svært lite krevende dag som borgemester. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men hvis dette spillet krever så lite av meg, nei da er ikke ordførerjobben noe for meg.

Positiv?

Når jeg atter en gang returnerer til min lille og vakre by tre dager etter forrige besøk oppdager jeg at svært lite har skjedd. Mitt nye byggeprosjekt har nesten ikke kommet av flekken, og jeg begynner å forstå at denne ordførerjobben er en deltidsstilling som du kan klare å presse inn uansett hvor mye annet du måtte ønske å finne på.

Om dette er en positiv ting? Nei, det får du finne ut av sjæl. Jeg tar meg en velfortjent ferie fra hele greia. Jeg reiser til Donkey Kong Country (returns), et spill jeg vil kommer tilbake til ved en senere anledning.

 

Hardcore er et kompromisstløst og uortodoks radioprogram om spill – elsket og hatet for absolutt ærlighet og kreativ frihet. Hver tirsdag kl 11 på SRIB; anmeldelser, reportasjer, tilbakeblikk og gjester fra spillindustrien.

Hardcore podcast RSS iTunes / episodearkiv (med streaming)

Siste podcaster

  • Spillmagasinet: Sesongavslutning
    Det nærmer seg sommer, og for en gangs skyld er hele programmet tilstede! De diskuteres litt om Summer Game Fest og hva vi ser frem til utover sommeren, samt minring og kos i studio. I studio: Agnar, Benedikte, Ole, kristian, Carl-Eirik, og Johannes
  • Spillmagasinet: Gyldne øyeblikk bonus
    Sommeren nærmer seg, og da er det på sin plass å se tilbake på noen av høydepunktene så langt før vi tar en velfortjent sommerferie. Tusen takk til alle som har stått på dette semesteret. Voice over: Agnar I "studio": Agnar, Benedikte, Carl-Eirik, Kristian og Ole

Twitter @hardcore_srib / Facebook sribhardcore

(Bilder: howmanyprincesses, theparanoidgamer.com og 30gaming.com)

Spillmagasinet

Spillpodcast om konsoll- og PC-gaming med reportasjer, tilbakeblikk, anmeldelser og gjester fra spillindustrien hver tirsdag

Anbefalte artikler